Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Уклоняюсь тобі, мій Кобзарю святий

Дата: 10.03.2020 08:41
Кількість переглядів: 575

В історії кожного народу є імена, які він свято береже у своїй пам'яті і з великою любов'ю та повагою передає з покоління в покоління. Таке ім'я  — Тарас Шевченко.     

9 березня   біля пам’ятника Тарасу Шевченку в селищі Недригайлів відбувся урочистий мітинг з нагоди 206-ї річниці від Дня народження Великого Кобзаря - людини, життєвий приклад та творчість якої зіграли важливу роль у становленні державності. Вшанувати пам’ять поета біля пам’ятника Кобзаря зібралися представники громади, державних установ та організацій, трудових колективів, мешканці селища.

З вітальними словами виступили Недригайлівський селищний голова Ігор  Остапчук, вчитель української мови і літератури Недригайлівської спеціалізованої загальноосвітньої школи IIII  ступенів (опорний заклад) Ольга Шевченко. Тематичні пісні прозвучали у виконанні артистів Центру культури і дозвілля Недригалівської селищної ради.

«Будуймо всією громадою свій дім – у злагоді, мирі та любові, щоб діти наші і внуки отримали у спадок державу, яку заповідав нам Великий Кобзар. Нехай святе поетове слово об’єднає всіх нас, незалежно від їх поглядів і переконань, задля щасливого мирного майбутнього рідного краю і України!», - зазначив Недригайлівський селищний голова Ігор  Остапчук, виступаючи під час мітингу.  


Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь