A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

ВІДДІЛИ РЕЄСТРАЦІЇ АКТІВ ЦИВІЛЬНОГО СТАНУ НА СУМЩИНІ ПРИЙМАЮТЬ ВІДВІДУВАЧІВ ЛИШЕ З ОКРЕМИХ ПИТАНЬ. АЛЕ ВСІ ПОСЛУГИ НАДАЮТЬСЯ ДИСТАНЦІЙНО

Дата: 01.04.2020 18:08
Кількість переглядів: 251

Працівники органів юстиції (відділи реєстрації актів цивільного стану) в умовах карантину приймають відвідувачів виключно з питань реєстрації шлюбу, народження, смерті та видачі архівних документів про державну реєстрацію актів цивільного стану, необхідних для підтвердження при підзахороненні

Кожен громадянин може звернутися до органів юстиції за допомогою онлайн-сервісів, інформація про які міститься на офіційному сайті Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) http://sumyjust.gov.ua/.

Зокрема отримати послуги можна:

звернувшись на «гарячу телефону лінію» за номером (0542) 66-19-49;

залишивши своє звернення через онлайн-приймальню https://www.sumyjust.gov.ua/online-reception;

чи на адресу електронної пошти управління info@sm.minjust.gov.ua;

подавши документи через веб-портал Міністерства юстиції «Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану» https://dracs.minjust.gov.ua/.

Усі охочі укласти шлюб мають можливість також подати відповідну заяву, скориставшись веб-порталом Міністерства юстиції  «Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану».

Державні нотаріальні контори працюють з відвідувачами в режимі онлайн-консультацій. Документи приймаються через бокс, що розташований при вході. Єдиний терміновий привід звернутися до нотаріуса – якщо для заведення спадкової справи, а це 6 місяців з дня смерті, залишилося мало часу.

Про це під час прес-конференції в облдержадміністрації щодо ситуації з поширенням коронавірусу в Сумській області повідомила Начальник Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції в місті Суми  Ірина СВИСТУН.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь