Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

ВІДДІЛИ РЕЄСТРАЦІЇ АКТІВ ЦИВІЛЬНОГО СТАНУ НА СУМЩИНІ ПРИЙМАЮТЬ ВІДВІДУВАЧІВ ЛИШЕ З ОКРЕМИХ ПИТАНЬ. АЛЕ ВСІ ПОСЛУГИ НАДАЮТЬСЯ ДИСТАНЦІЙНО

Дата: 01.04.2020 18:08
Кількість переглядів: 295

Працівники органів юстиції (відділи реєстрації актів цивільного стану) в умовах карантину приймають відвідувачів виключно з питань реєстрації шлюбу, народження, смерті та видачі архівних документів про державну реєстрацію актів цивільного стану, необхідних для підтвердження при підзахороненні

Кожен громадянин може звернутися до органів юстиції за допомогою онлайн-сервісів, інформація про які міститься на офіційному сайті Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) http://sumyjust.gov.ua/.

Зокрема отримати послуги можна:

звернувшись на «гарячу телефону лінію» за номером (0542) 66-19-49;

залишивши своє звернення через онлайн-приймальню https://www.sumyjust.gov.ua/online-reception;

чи на адресу електронної пошти управління info@sm.minjust.gov.ua;

подавши документи через веб-портал Міністерства юстиції «Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану» https://dracs.minjust.gov.ua/.

Усі охочі укласти шлюб мають можливість також подати відповідну заяву, скориставшись веб-порталом Міністерства юстиції  «Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану».

Державні нотаріальні контори працюють з відвідувачами в режимі онлайн-консультацій. Документи приймаються через бокс, що розташований при вході. Єдиний терміновий привід звернутися до нотаріуса – якщо для заведення спадкової справи, а це 6 місяців з дня смерті, залишилося мало часу.

Про це під час прес-конференції в облдержадміністрації щодо ситуації з поширенням коронавірусу в Сумській області повідомила Начальник Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції в місті Суми  Ірина СВИСТУН.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь