A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

РОЗПОЧИНАЄ РОБОТУ СОЦІАЛЬНИЙ ПРОЕКТ «ДОПОМОГА ПОРУЧ»

Дата: 22.04.2020 14:01
Кількість переглядів: 216

Міністерством соціальної політики України запроваджено соціальний проект, створений для надання адресної допомоги вразливим верствам населення в період карантину, який об’єднує зусилля благодійних та громадських організацій, бізнесу, волонтерів, небайдужих громадян, органів державної влади та місцевого самоврядування з виявлення потреб людей через «гарячі» телефонні лінії, звернення та надання їм необхідної допомоги. 
В межах забезпечення виконання постанови Кабінету Міністрів України від 08 квітня 2020 р. «Про розвиток соціальних сервісів для деяких соціальних груп населення» розпочинає функціонування інформаційна платформа «Допомога поруч», ознайомитися з якою можливо за посиланням: https://dopomoga.msp/gov/ua/

         Ця інформаційна платформа покликана допомогти тим, кому потрібна турбота. Кожен може зробити заявку про того, кому потрібна допомога. І всі небайдужі: бізнес, волонтери, благодійники, громадські організації,  Уряд і місцева влада, всі разом будуть намагатися створити умови для допомоги людям.

         Номер телефону «гарячої» телефонної лінії для визначення потреб одиноких громадян похилого віку, осіб з інвалідністю, сімей з дітьми, зокрема, дітьми з інвалідністю: 5-23-56. Координатором з питань збору інформації та надання адресної допомоги жителям громади визначено відділ праці та соціального захисту населення Недригайлівської селищної ради. Жителі громади можуть звернутися за вказаним телефоном та залишити інформацію про потребу в продуктах харчування, засобах особистої гігієни, побутовій хімії, транспортних послугах для доставки цих товарів тощо.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь