A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Рекомендації щодо умов роботи дитячих садочків

Дата: 22.05.2020 10:51
Кількість переглядів: 498

Під час брифінгу щодо ситуації із захворюванням на коронавірусну інфекцію на Сумщині директор Сумського обласного лабораторного центру МОЗ України Володимир ЗБАРАЖСЬКИЙ розповів про основні  рекомендації Міністерства охорони здоров’я щодо умов роботи дитячих садочків

 

За його словами, всі працівники дошкільних навчальних закладів перед початком роботи вимірюватимуть температуру. До роботи допускатимуться працівники із звичайною температурою тіла (не вище за 37 С).

Такий температурний скринінг проводитимуть і для дітей  при вході в заклад та кожні 2-4 години з обов’язковим занесенням показників у відповідний журнал. Якщо температуру виявили протягом дня, то дитину ізолюють, інформують про це медиків і батьків. Якщо зранку температура тіла понад 37,2 С, то діти не допускаються до садочка.

Ранковий прийом дитини будуть проводити поза межами будівлі садочку. Батьки або супроводжуючи повинні мати маску або респіратор.

Очікування на території садочка має бути обмежено.

Окрім того, на вході до закладу має бути місце для обробки рук спиртовмісними антисептиками. Дезінфекція поверхонь має проводитися не менш, ніж кожні 2 години та відразу після закінчення занять.

Вологе прибирання з використанням мийних та дезінфекційних засобів – кожні 2 години та відразу після закінчення робочого дня/зміни. Провітрювання приміщень протягом не менше 15 хвилин перед відкриттям та почергове провітрювання кімнат протягом дня.

Також на період карантину забороняється використовувати тканинні багаторазові рушники, м'які іграшки, килими з довгим ворсом та перебувати у взутті у закритому приміщенні.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь