A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Селищним головою проведено апаратну нараду

Дата: 27.05.2020 13:49
Кількість переглядів: 311

     27 травня Недригайлівським селищним головою Ігорем Остапчуком проведено  апаратну нараду із  начальниками відділів, відокремлених структурних підрозділів селищної ради.

   На початку наради селищний голова наголосив на необхідності і надалі дотримуватись карантинних обмежень в роботі селищної ради та окреслив коло першочергових завдань на поточний тиждень.

     Заступник селищного голови Анатолій Сиротенко звернув увагу на виконання плану роботи відділів та заходів в умовах карантинних обмежень, відповідальне ставлення до розгляду звернень громадян та висвітлення роботи селищної громади в засобах масової інформації.

    Заступник селищного голови Валентин Акімов говорив про те, що  незважаючи на затримку  бюджетних надходжень під час податкових канікул, зумовлених карантином, потрібно працювати над виконанням визначених програмою соціально-економічного розвитку завдань з благоустрою, поточного ремонту  доріг, реконструкції вуличного освітлення та інших.

     Також на нараді розглядалися питання відновлення роботи дитячих садочків  в умовах карантину, закінчення навчального року в загальноосвітніх закладах громади та підготовка до зовнішнього незалежного оцінювання, виконання селищного бюджету, благоустрою,  використання комунального майна громади, проведення тендерних процедур, підготовки до 62 сесії селищної ради  та ряд інших питань.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь