A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Виконком 26 червня

Дата: 26.06.2020 14:20
Кількість переглядів: 299

26 червня   відбулося засідання виконавчого комітету  Недригайлівської селищної ради, де були розглянуті   питання «Про  хід   виконання «Селищної програми  національно-патріотичного виховання   дітей та  молоді  на  2018 - 2020   роки»,  «Про сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах та проживають на території Недригайлівської селищної ради», «Про  стан захисту житлових прав    дітей-сиріт   та   дітей, позбавлених    батьківського піклування, та осіб з їх числа» та інші.

Члени виконавчого комітету затвердили план роботи виконавчого комітету Недригайлівської селищної ради на ІІI квартал 2020 року, визначили місце масового відпочинку населення на водних об’єктах Недригайлівської селищної ради на літній період 2020 року, прийняли рішення про знесення   аварійних дерев в  селищі Недригайлів, присвоїли  окремі поштові адреси  об`єктам   нерухомого   майна, своїми рішеннями взяли під соціальний супровід 3 сім’ї.

З питань порядку денного перед присутніми  виступили   начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту селищної ради Ніна СЕРДЮК, начальник служби у справах дітей  селищної ради Світлана СОПІК,  начальник відділу організаційної та загальної роботи селищної ради Ігор ПОСТОЄНКО,  головний спеціаліст  відділу містобудування, архітектури, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення селищної ради Віталій КЛИМЕНКО, спеціаліст відділу по управлінню майном та житлово-комунальним господарством селищної ради  Олександр ГРИЦЕНКО, фахівець із соціальної роботи  відділу праці та соціального захисту населення селищної ради Юлія МЕДВЕДЬ, директор Недригайлівської СЗОШ І-ІІІ ст. (опорний заклад) Наталія КОЛОУСОВА.

Активну участь в обговоренні питань порядку денного засідання виконавчого комітету взяли члени виконавчого комітету Анатолій СИРОТЕНКО, Валентин АКІМОВ, Ольга ПРОКОПЧЕНКО, Олександр ПУЛЯХ.

Після проведення засідання, зважаючи на погіршення епідеміологічної ситуації в країні,  селищний голова Ігор ОСТАПЧУК  наголосив на дотриманні усіх карантинних вимог та правил. Зокрема, він наголосив на обов’язковій необхідності носіння захисних масок у громадських місцях і приміщеннях та звернувся з проханням  не нехтувати правилами в умовах карантину, адже від цього залежить здоров’я населення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь