Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Разом для дітей

Дата: 14.07.2020 09:09
Кількість переглядів: 1066

   Часто перед батьками постає питання: як задіяти свою дитину у вільний від навчання час, у вихідні дні? Чим зацікавити, аби вона не сиділа, згорбившись, за копютером, не вешталася без діла по вулиці, шукаючи пригод.  

   Саме бажання висмикнути дітей із – за комп’ютерів, перемістивши їх у облаштовану ігрову зону - місце, в якому дитина знайде собі нових друзів, навчиться налагоджувати контакти та визначати своє місце в соціумі, зміцнить свій фізичний розвиток, стало поштовхом для облаштування ігрової зони для дітей в смт Недригайлів по вул. Нестора Кизенка (на території колишньої біофабрики).

  Зазначена ігрова зона облаштована за ініціативи і силами жителів вулиць, що прилягають до території майданчика.

  Більше двадцяти років територія, де розміщується ігрова зона, знаходилася у занедбаному стані, була завалена будівельними та побутовими відходами, захаращена порослю.

   У серпні 2019 року було розпочато роботи по наведенню належного санітарного стану на зазначеній території. Проведено декілька суботників: зібрано і вивезено все сміття, видалено поросль, сплановано територію мототехнікою, підсипано землею та піском, тощо. Власними силами та за власні кошті виготовлено футбольні ворота, турніки, гойдалки, карусель, стіл, лавки, пісочницю, облаштовано огорожу території.

   За сприяння Недригайлівського селищного голови І.В. Остапчука придбано сітки для футбольних воріт, футбольний м’яч, облаштовано освітлення ігрової зони, за кошти депутатів Недригайлівської селищної ради придбано та встановлено сучасний спортивно - ігровий комплекс.

    Всі елементи ігрової зони розміщено з врахуванням вікових особливостей та інтересів дітей (зона гри у футбол, баскетбольне кільце, місце для настільних ігор, для гри у піску, гойдалки та карусель).

  Приємно, що сьогодні велика територія, яка ще зовсім недавно була пусткою, упорядкована і забезпечує дітей, молодь і доросле населення необхідними умовами відпочинку на свіжому повітрі, несе декоративне навантаження, адже веселі яскраві конструкції тішать око будь-якого жителя, навіть якщо він давно розпрощався з дитинством.

   Від імені всіх, хто причетний до облаштування ігрової зони, щиро дякую за участь, підтримку та розуміння жителям прилеглих вулиць, селищному голові І.В.Остапчуку, заступнику селищного голови В.В.Акімову, директору КП «Недригайлівводосервіс» В.М.Токаренку, начальнику Недригайлівської дільниці філії «Роменський РЕМ» Ю.І.Токаренку, директору Недригайлівської СЗОШ І-ІІІ ступенів Н.І.Колоусовій, приватним підприємцям Т.М.Мелешко та В.А.Ігнатенку.

   Особливу подяку висловлюю С.О.Цапенку, який доклав найбільше власних зусиль для виготовлення металевих конструкцій ігрової зони.

    У підсумок хочу сказати , що лише спільна праця дає дієвий результат.

Фото без опису

Ірина ПОСТОЄНКО,

депутат Недригайлівської

селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь