A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Виконком 30 липня

Дата: 30.07.2020 14:02
Кількість переглядів: 254

30 липня   відбулося засідання виконавчого комітету  Недригайлівської селищної ради, де головним стало  питання «Про виконання Програми економічного і соціального розвитку Недригайлівської селищної ради на 2020-2021 роки та бюджету за підсумками першого півріччя 2020 року». Виступаючи перед присутніми, Недригайлівський селищний голова Ігор ОСТАПЧУК відзначив, що у І півріччі 2020 року затверджені показники по доходах в цілому по Недригайлівській селищній раді виконані на 101%. У порівнянні з відповідним періодом 2019 року надходження збільшилися  на 8,0%. В умовах карантину вдалося реалізувати ряд проектів, зокрема, з покращення дорожньої інфраструктури, вуличного освітлення, соціального забезпечення та ін.

Також були розглянуті питання «Про стан виконавської дисципліни та організації виконання завдань, визначених актами законодавства, указами Президента України, розпорядчими документами Кабінету Міністрів України,  міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, розпорядженнями і дорученнями голів Сумської обласної і Недригайлівської районної державних адміністрацій у виконавчому комітеті за підсумками  І півріччя  2020 року», «Про стан роботи із зверненнями громадян у Недригайлівській селищній раді   за підсумками роботи І півріччя  2020 року»,  «Про  хід   виконання    Програми  розвитку    туризму на  території Недригайлівської селищної ради на 2018-2020 роки» та ін.     

Члени виконавчого комітету присвоїли  окремі поштові адреси  об`єктам   нерухомого   майна, прийняли рішення про знесення   аварійних дерев у  селищі Недригайлів, затвердили посадовий склад комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Недригайлівської селищної ради, затвердили в новій редакції склад Опікунської ради при виконавчому комітеті Недригайлівської селищної ради по встановленню опіки над повнолітніми недієздатними особами,  надали дозвіл на виготовлення проєктно-кошторисної документації системи протипожежного захисту приміщень Недригайлівському дошкільному навчальному закладу (ясла-садок) «Барвінок», погодили встановлення на території     Меморіалу    Пам’яті    та   Слави   в  смт Недригайлів пам’ятного знаку «Воїнам-афганцям Недригайлівщини», розглянули інші питання.

З питань порядку денного перед присутніми  виступили керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Юлія ШЕВЧЕНКО, начальник відділу організаційної та загальної роботи селищної ради Ігор ПОСТОЄНКО, начальник відділу з питань  культури, релігій та туризму Анна ТИМЧЕНКО,   начальник служби у справах дітей  селищної ради Світлана СОПІК,  спеціаліст з питань соціального захисту населення   відділу праці та соціального захисту населення селищної ради Марина ГОЛІНКО, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту селищної ради Ніна СЕРДЮК, начальник  відділу містобудування, архітектури, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення селищної ради Володимир ФЕДАЙ, начальник  відділу по управлінню майном та житлово-комунальним господарством селищної ради  Віктор ЗАХАРЧЕНКО.

Активну участь в обговоренні питань порядку денного засідання виконавчого комітету взяли члени виконавчого комітету Олександр ПУЛЯХ, Ольга ПРОКОПЧЕНКО, Алла ЛОМОНОС.

Після проведення засідання, зважаючи на погіршення епідеміологічної ситуації на території селищної ради,  селищний голова Ігор ОСТАПЧУК  наголосив на дотриманні усіх карантинних вимог та правил. Зокрема, він наголосив на обов’язковій необхідності носіння захисних масок у громадських місцях і приміщеннях та звернувся з проханням  не нехтувати правилами в умовах карантину, адже від цього залежить здоров’я населення.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь