A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

КОРОНАВІРУС – ЦЕ НЕ ФЕЙК, А РЕАЛЬНА НЕБЕЗПЕКА!

Дата: 31.07.2020 15:27
Кількість переглядів: 274

Про це на зустрічі з головою Сумської облдержадміністрації Романом Грищенком говорили лікарі області.«Жителі Сумщини мають зрозуміти, що коронавірус – це реальність. Це не грип, і не ГРВІ, які у нас зазвичай у розпалі у холодні пори року. COVID-19 не зникає навіть зараз, коли на вулиці літня спека, – зазначив виконуючий обов’язки начальника управління охорони здоров’я Сумської облдержадміністрації Сергій БУТЕНКО. – Тому недотримання карантинних заходів, таких як соціальна дистанція, масковий режим, миття рук – це шлях до розповсюдження захворювання».

За словами голови групи експертів з питань інфекційних хвороб обласного управління охорони здоров’я Ірини ТРОЦЬКОЇ, найбільша небезпека коронавірусної інфекції в тому, що сьогодні багато громадян вважають її фейком. І якщо у «світі цих людей» коронавірусу немає, то з нами, лікарями, він ходить поряд.

«Кожного дня ми госпіталізуємо жителів Сумщини, які мають середній і тяжкий перебіг хвороби. Більше того, останні дослідження показали, що навіть при перебігу захворювання у легкій формі у людини може розвинутися фіброз легень, – говорила вона. – Тому, шановні жителі Сумщини, не нехтуйте, будь ласка, елементарними правилами, які можуть врятувати життя і здоров’я вас та ваших близьких».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь