Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

КОРОНАВІРУС – ЦЕ НЕ ФЕЙК, А РЕАЛЬНА НЕБЕЗПЕКА!

Дата: 31.07.2020 15:27
Кількість переглядів: 298

Про це на зустрічі з головою Сумської облдержадміністрації Романом Грищенком говорили лікарі області.«Жителі Сумщини мають зрозуміти, що коронавірус – це реальність. Це не грип, і не ГРВІ, які у нас зазвичай у розпалі у холодні пори року. COVID-19 не зникає навіть зараз, коли на вулиці літня спека, – зазначив виконуючий обов’язки начальника управління охорони здоров’я Сумської облдержадміністрації Сергій БУТЕНКО. – Тому недотримання карантинних заходів, таких як соціальна дистанція, масковий режим, миття рук – це шлях до розповсюдження захворювання».

За словами голови групи експертів з питань інфекційних хвороб обласного управління охорони здоров’я Ірини ТРОЦЬКОЇ, найбільша небезпека коронавірусної інфекції в тому, що сьогодні багато громадян вважають її фейком. І якщо у «світі цих людей» коронавірусу немає, то з нами, лікарями, він ходить поряд.

«Кожного дня ми госпіталізуємо жителів Сумщини, які мають середній і тяжкий перебіг хвороби. Більше того, останні дослідження показали, що навіть при перебігу захворювання у легкій формі у людини може розвинутися фіброз легень, – говорила вона. – Тому, шановні жителі Сумщини, не нехтуйте, будь ласка, елементарними правилами, які можуть врятувати життя і здоров’я вас та ваших близьких».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь