Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Селищний голова Ігор ОСТАПЧУК привітав жительку Недригайлова Лукію ГОРДІЄНКО з 90-річчям

Дата: 10.08.2020 14:05
Кількість переглядів: 528

  10 серпня відзначає своє 90-річчя жителька селища Недригайлів Лукія Іванівна Гордієнко. З нагоди цієї визначної дати її відвідав та привітав Недригайлівський селищний голова Ігор ОСТАПЧУК.

  Лукія Іванівна усе життя працювала у місцевому колгоспі, в тому числі, і в нелегкі часи Другої світової війни. «Була і ланковою, і орала коровами, і скирдувала, і коноплі мочила. Роботи завжди було багато», - розповідає присутнім бабуся.

  Незважаючи на свій поважний вік, ювілярка обробляє город 0,26 га, ходить до церкви, магазин перестала відвідувати, коли почалася епідемія. Хоч  Лукія Іванівна і одиноко проживаюча, але завжди приходять на допомогу племінниця, небайдужі сусіди, подруги приблизно її віку та трохи молодші.

  Вітаючи ювілярку з Днем народження, селищний голова Ігор ОСТАПЧУК бажав міцного здоров’я, довголіття, турботи оточуючих, усіляких гараздів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь