A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

На апаратній нараді 10 серпня розглянули ряд питань життєдіяльності селищної ради

Дата: 10.08.2020 15:17
Кількість переглядів: 406

  10 серпня у Недригайлівській селищній раді проведена апаратна нарада під керівництвом Недригайлівського селищного голови Ігоря ОСТАПЧУКА з  начальниками відділів, відокремлених структурних підрозділів селищної ради, виконуючими обов’язки старост старостинських округів.

   На початку апаратної наради заступник   селищного голови з питань діяльності виконавчих органів  ради Валентин АКІМОВ доповів про проведені на території громади заходи, що пройшли в рамках єдиного санітарного дня. Зокрема, йшлося про благоустрій культурно-спортивного комплексу «Колос» у селищі Недригайлів та встановлення на його території альтанок для відпочинку, наведення санітарного стану у населених пунктах старостинських округів, кладовищах, посилення роботи адмінкомісії селищної ради в частині проведення перевірок приватних та фізичних осіб стосовно дотримання Правил благоустрою.

   Заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів  ради Анатолій СИРОТЕНКО наголосив на проведенні підготовчих заходів до Дня Незалежності України в умовах карантину, підготовку закладів освіти до нового навчального року та ін.

    На нараді також були  обговорені питання  наповнення селищного бюджету, сплати орендної плати за землю,  підготовки до нового опалювального сезону,  випилювання аварійних дерев на кладовищах, інші питання життєзабезпечення громади.

   Селищний голова у черговий раз наголосив на тому, що четвер - єдиний санітарний день а також  на важливості дотримання усіх протиепідемічних правил і вимог, посилення санітарно-епідеміологічного режиму в закладах громади, носіння масок, дезінфекцію приміщень, дотримання соціальної дистанції, утримання від проведення масових культурно-розважальних заходів та ін.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь