A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Головними питаннями засідання виконкому 20 серпня стали питання підготовки закладів освіти до навчального року та усіх організацій громади до роботи в осінньо-зимовий період

Дата: 20.08.2020 15:46
Кількість переглядів: 842

   20 серпня   відбулося засідання виконавчого комітету  Недригайлівської селищної ради, де головними стали  питання про стан підготовки закладів освіти до нового 2020-2021 навчального року та про стан підготовки об’єктів комунального господарства, установ, організацій громади до роботи в осінньо-зимовий період на території селищної ради.

   Виступаючи перед присутніми, головний спеціаліст відділу по управлінню майном та житлово-комунальним господарством селищної ради Віктор ЛУЦЕНКО зазначив, що сьогодні одним із пріоритетних  завдань є підготовка до нового осінньо-зимового періоду 2020-2021 років об’єктів комунального господарства, установ, організацій громади. Уже завершені роботи з поточних ремонтів котелень і топкових. Проводяться  огляди та  випробовування котлів, трубопроводів відповідно до  вимог  Правил  технічної  експлуатації, ревізія мережних насосів, випробовування механічної частини насосів та їх електроприводів, проводиться  повірка  лічильників, контрольно-вимірювальних приладів,  проведено випробовування систем опалення, здійснено  перевірку  димовентиляційних  каналів  котелень. Проходить  термомодернізація  Центру культури і дозвілля Недригайлівської селищної ради за рахунок коштів місцевого бюджету. За рахунок цих коштів  встановлено 28  пластикових вікон з 30 запланованих. З метою підготовки до нового осінньо-зимового періоду  комунальним підприємством «Недригайлівводосервіс» проведене гідравлічне очищення самопливних каналізаційних мереж по вулицях О. Кошового, Незалежності, Капельгородського, Шмідта. Проведена заміна насосного обладнання та автоматики на центральній свердловині  смт Недригайлів. Перевірене та підготовлене обладнання всіх 6 - ти КНС.

  Члени виконкому також погодили проєкт Програми розвитку, будівництва, реконструкції, ремонту мереж водопостачання та водовідведення на території Недригайлівської селищної ради на 2020-2025 роки, заслухали інформацію про роботу сільських закладів культури    щодо     організації дозвілля населення,  затвердили в новій редакції склад координаційної ради з питань запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі, розглянули інші питання.

   У ході засідання виконкому були обговорені проблемні питання роботи навчальних закладів в умовах карантину, зокрема, Недригайлівської СЗОШ І-ІІІ ст., забезпеченість навчальних закладів пірометрами (приладами для вимірювання температури), засобами індивідуального захисту, хід виконання ремонтних робіт та ін. Як зазначила у своєму виступі начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту селищної ради Ніна СЕРДЮК, відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту селищної ради спільно з Недригайлівською СЗОШ І-ІІІ ст. розробляють різні варіанти роботи навчальних закладів в умовах карантину, залежно від епідемічної ситуації, яка складеться на 1 вересня 2020 року.

   З питань порядку денного перед присутніми  також виступили начальник відділу з питань  культури, релігій та туризму Анна ТИМЧЕНКО,  начальник відділу праці та соціального захисту населення селищної ради Леніна ВОЛОШКО, начальник  відділу містобудування, архітектури, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення селищної ради Володимир ФЕДАЙ та ін.

   Виступаючи перед присутніми, Недригайлівський селищний голова Ігор ОСТАПЧУК відзначив, що вся увага відповідальних осіб повинна бути зосереджена на економії бюджетних коштів та подальшу організацію роботи  усіх закладів селищної ради в умовах карантину. Також у черговий раз  він наголосив на дотриманні усіх карантинних вимог та правил. Зокрема,  на обов’язковій необхідності носіння захисних масок у громадських місцях і приміщеннях та звернувся з проханням  не нехтувати правилами в умовах карантину, адже від цього залежить здоров’я населення.

   Активну участь в обговоренні питань порядку денного засідання виконавчого комітету взяли заступник голови виконавчого комітету Анатолій СИРОТЕНКО, члени виконавчого комітету Валентин АКІМОВ, Ольга ПРОКОПЧЕНКО, Алла ЛОМОНОС.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь