A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Відбулася чергова апаратна нарада

Дата: 02.09.2020 15:09
Кількість переглядів: 2828

   2 вересня Недригайлівський селищний голова Ігор Остапчук провів  чергову апаратну нараду із  начальниками відділів, відокремлених структурних підрозділів селищної ради,  старостою, в.о. старост старостинських округів, на початку якої були підведені підсумки роботи за попередній тиждень.

  Далі начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Н.Сердюк та директор Недригайлівської СЗОШ 1-111ст (опорний заклад) Н.Колоусова проінформували учасників наради про проведені заходи до Дня знань, початок роботи всіх навчальних закладів в умовах карантину на території громади, забезпечення їх дезінфікуючими засобами. 

   Начальник відділу юридичної та кадрової роботи І.Криштоп ознайомив присутніх з основними засадами проведення місцевих виборів в Україні.

Начальник відділу культури, релігій та туризму А.Тимченко запросила учасників наради відвідати виставку художніх робіт учасників конкурсу імені Н.М.Кизенка у КЗ ЦКД, яка працює з 2 по 4 вересня.

  На завершення апаратної наради селищний голова І.Остапчук та заступник селищного голови А.Сиротенко наголосили на необхідності максимального дотримання карантинних заходів, насамперед, в навчально-виховних закладах територіальної громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь