Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Відбулося покладання квітів, приурочене 75-й річниці закінчення Другої світової війни

Дата: 02.09.2020 15:10
Кількість переглядів: 2996

   2 вересня 2020 року у світі  відзначається 75-та річниця закінчення Другої світової війни.

   Український народ вніс вагомий внесок у перемогу над нацизмом. Воєнні дії під час Другої світової війни відбувалися на території України протягом 40 місяців – із 22 червня 1941 року до кінця жовтня 1944 року. У 1941–1944 роках на українській землі були зосереджені головні сили вермахту. В ході війни бойовими нагородами було відзначено близько 2,5 млн. воїнів-українців.

    З метою увічнення безсмертного подвигу українського народу у Другій світовій війні, вшанування пам'яті полеглих у боротьбі за свободу і незалежність Батьківщини, збереження традицій, 2 вересня у селищі  Недригайлів  на території  Меморіалу Пам’яті і Слави відбулося покладання квітів до групи братських могил – пам’ятного знаку на честь загиблих воїнів-земляків, приурочене 75-й річниці закінчення Другої світової війни.

   Ми пам’ятаємо усіх героїв, чия боротьба, самовіддана праця і героїзм сприяли перемозі. У серці кожного з нас жива пам’ять про неоціненний внесок українців у спільну перемогу в цій жахливій війні.

    Покладання за участю керівництва райдержадміністрації, районної та селищної рад, відбулося з дотриманням санітарно-епідеміологічних вимог.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь