A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНОМУ КОНКУРСІ-ЄДНАННЯ «НА ОДНІЙ ХВИЛІ»

Дата: 03.09.2020 14:57
Кількість переглядів: 3597

Користувачі відділу обслуговування дітей комунального закладу «Недригайлівська публічна бібліотека» взяли участь у Міжнародному конкурсі-єднання «НА ОДНІЙ ХВИЛІ», який проходить з метою формування у дітей та підлітків комунікативних умінь, спрямованих на оволодіння системою національних і загальнолюдських культурних цінностей, толерантного ставлення до інших народів, культур і традицій, виховання  високої громадянської свідомості, сприяння національно-патріотичному розвитку особистості, ідентифікації з державою, її історією, культурою. Організаторами конкурсу є Національна бібліотека України для дітей, Національна секція Міжнародної ради з дитячої та юнацької книги IBBY, Українська асоціація працівників бібліотек для дітей.

 Переможцями у І турі Конкурсу стали Варвара БОЙКОВА (у віковій категорії: учні 9-11 класів); Діана ПАНАСЕНКО  (у віковій категорії: учні 5-8 класів) та Маргарита САВОСЬКО  (у віковій категорії: учні 1-4 класів). Оригінальні роботи талановитих дітей-вихованців КЗ «Недригайлівська дитяча музична школа» Аміни ГОЛІНКО, Аліни ГНАТЕНКО, Анни КАНІВЕЦЬ та Анастасії ФЕДАЙ за рішенням журі відзначені подяками та спеціальними призами.

 Роботи переможців візьмуть участь у ІІ (обласному) турі Конкурсу, який відбудеться 25 вересня 2020 року в Сумській обласній бібліотеці для дітей.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь