A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

77 річниця визволення населених пунктів Недригайлівської селищної ради від нацистських загарбників

Дата: 08.09.2020 15:45
Кількість переглядів: 4118

  Минула війна залишила у пам’яті людей незагоєні рани, спопеляючи блискавкою пронизала серця і душі, обпалила кожен дім і сім’ю, долю кожної людини. Подвиг наших ветеранів – це еталон мужності, патріотизму, сили волі та справедливості. Ми зберігаємо правдиву історію великої перемоги нашого народу, адже це складає міцну основу для єдності майбутніх поколінь.

    З нагоди 77- ї річниці визволення населених пунктів Недригайлівської селищної ради від нацистських загарбників, вшановуючи пам'ять усіх, хто віддав життя в ім'я Батьківщини,  8 вересня на території Меморіалу  Пам’яті і Слави у селищі Недригайлів відбувся мітинг та покладання квітів до групи братських могил – пам’ятного знаку на честь загиблих воїнів-земляків та до інших пам’ятних знаків, пов’язаних з подіями Другої світової війни.

  Зі словами вдячності та поваги до ветеранів  та із закликом до всіх присутніх пам’ятати про подвиг героїв минулої війни звернулися   Недригайлівський селищний голова Ігор ОСТАПЧУК, голова Недригайлівської районної державної адміністрації Володимир ДІХТЯР та голова ради Недригайлівської організації ветеранів Василь КРІПАК.

   Присутні схилили голови перед тими, хто боронив країну від ворога у роки Другої світової війни, хвилиною мовчання вшанували пам’ять співвітчизників, полеглих у боротьбі за честь і свободу України, усіх невинних жертв, чиє життя обірвала війна.

  Покладання квітів з нагоди свята пройшли в селах Іваниця, Гринівка, Кулішівка, Маршали, Хоружівка.

  До 77-ї  річниці визволення Недригайлова  від нацистських окупантів  у комунальному закладі «Недригайлівська публічна бібліотека» експонується книжкова виставка – спогад  «Все пам’ятає батьківська земля – і грім гармат, і визволення день».

  Ряд заходів пройшло у закладах культури та освіти селищної ради

 Ми пам’ятаємо усіх героїв, чия боротьба, самовіддана праця і героїзм сприяли звільненню України від нацистів. У серці кожного з нас жива пам’ять про неоціненний внесок у спільну перемогу в цій жахливій війні. Будемо пам’ятати і не забувати! 

  З Днем визволення!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь