A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

ЗБІРНА КОМАНДА НЕДРИГАЙЛІВСЬКОГО РАЙОНУ СТАЛА СРІБНИМИ ПРИЗЕРАМИ ІІ ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СПАРТАКІАДИ СЕРЕД ДЕРЖАВНИХ СЛУЖБОВЦІВ ТА ПОСАДОВИХ ОСІБ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Дата: 10.09.2020 15:38
Кількість переглядів: 4748

   Два дні поспіль на базі спортивного комплексу Сумського державного університету проходив ІІ етап Всеукраїнської спартакіади серед державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, в якому взяло участь 10 команд.

  Участь у змагання взяла і збірна команда Недригайлівського району, до якої ввійшли держслужбовці райдержадміністрації, посадові особи Недригайлівської селищної ради, Коровинської та Вільшанської сільських рад.

  8 вересня учасники змагалися з таких видів спорту: настільний теніс, шахи та футзал, 9 вересня – шашки та волейбол.

 Учасники збірної району боролися за перемогу зі спортивним азартом та гідним настроєм, і недаремно. Серед  спортивних здобутків: ІІІ місце у змаганнях з настільного тенісу серед жінок (Олена СЕНЬКА, Коровинська сільська рада), І місце у змаганнях з шашок серед жінок (Оксана КУЧЕРЕНКО,  Коровинська сільська рада),  І місце у змаганнях з волейболу.

  У загальнокомандному заліку  ІІ етапу Всеукраїнської спартакіади серед державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, збірна команда Недригайлівського району зайняла почесне ІІ місце.

  Вітаємо учасників змагань, бажаємо нових перемог!

  За підсумками проведених змагань організаторами заходу сформована збірна команда, яка буде представляти Сумську область на ІІІ етапі Всеукраїнської спартакіади серед державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, яка відбудеться 21-25 вересня 2020 року в місті Ужгород.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь