A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

На засіданні виконавчого комітету заслухали виконання програми з будівництва доріг

Дата: 18.09.2020 14:23
Кількість переглядів: 5487

   17 вересня   відбулося засідання виконавчого комітету  Недригайлівської селищної ради, де головними стали  питання «Про хід виконання Програми з будівництва, реконструкції, експлуатації та утримання автомобільних доріг державного та місцевого значення на території Недригайлівської селищної ради на 2019-2022 роки» та «Про роботу щодо забезпечення законності та правопорядку на території Недригайлівської селищної ради».

   Виступаючи перед присутніми, начальник  відділу містобудування, архітектури, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення селищної ради Володимир ФЕДАЙ озвучив основні напрямки реалізації Програми з будівництва, реконструкції, експлуатації та утримання автомобільних доріг державного та місцевого значення та доповів про хід її виконання. Зокрема, він відзначив, що за період діяльності Недригайлівської ОТГ було реалізовано ряд проектів з будівництва, реконструкції, експлуатації та утримання автомобільних доріг державного та місцевого значення. Основні з них -  капітальний ремонт дороги по вул. Вишнева в смт Недригайлів, капітальний ремонт дороги по вул. Шевченка в с. Іваниця,  будівництво майданчика для тимчасової зупинки автомобілів з облаштуванням тротуару по вул. Незалежності в смт Недригайлів, ремонт дороги Київ-Суми-Юнаківка в центрі смт Недригайлів по вулицях Незалежності та Сумська, поточні ремонти доріг Зелене-Вільшана, Біжівка-Маршали, Недригайлів - Козельне,  Кулішівка-Констянтинів, Беседівка – Кулішівка,  Сміле-Беседівка-Чемоданівка на ділянці Хоружівка-Беседівка, поточний ямковий ремонт автомобільної дороги місцевого значення  до с. Біж та ін.   Крім того, щорічно  здійснюється утримання комунальних доріг в населених пунктах громади  шляхом підсипки  щебенем, у разі потреби проводиться грейдування доріг населених пунктів селищної ради.

   Старший дільничний офіцер поліції Недригайлівського ВП Роменського ВП ГУНП в Сумській області, капітан поліції Ігор ЛІСНИЙ доповів про роботу щодо забезпечення законності та правопорядку на території Недригайлівської селищної ради, зазначивши, що основна робота відділення поліції  спрямована на забезпечення особистої безпеки громадян, захист їх прав і свобод, законних інтересів.

Члени виконкому, з метою реалізації прав, свобод і законних інтересів фізичних та юридичних осіб у сфері отримання адміністративних послуг, затвердили інформаційні та технологічні картки адміністративних послуг Недригайлівської селищної ради, відповідно до яких Недригайлівська  селищна  рада через Центр надання адміністративних послуг  надаватиме  такі послуги:

  1. Видача містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва.
  2. Видача будівельного паспорта забудови земельної ділянки.
  3. Видача (оформлення)  паспорта прив’язки тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності.
  4. Видача дозволу на порушення об’єктів благоустрою.
  5. Присвоєння поштової адреси.
  6. Видача дозволу на розміщення  зовнішньої реклами.
  7. Переоформлення дозволу на розміщення зовнішньої реклами.
  8. Продовження строку дії Дозволу на розміщення зовнішньої реклами.
  9. Внесення змін у Дозвіл на розміщення зовнішньої реклами.

  Також був затверджений план роботи виконавчого комітету Недригайлівської селищної ради на ІV квартал  2020 року, прийняті рішення про постановку на соціальний квартирний облік 1 особи з числа дітей-сиріт, про  присвоєння окремих поштових адрес двом  об`єктам   нерухомого   майна  та  надання дозволу на переведення квартири в житловий будинок садибного типу, про знесення аварійних дерев на кладовищі в селищі Недригайлів.                                 

З питань порядку денного перед присутніми  також виступили керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Юлія ШЕВЧЕНКО, спеціаліст відділу по управлінню майном та житлово-комунальним господарством селищної ради Олександр ГРИЦЕНКО.

    Підсумовуючи засідання виконавчого комітету, Недригайлівський селищний голова Ігор ОСТАПЧУК у черговий раз  наголосив на дотриманні усіх карантинних вимог та правил.

   Активну участь в обговоренні питань порядку денного засідання виконавчого комітету взяли члени виконавчого комітету Алла ЛОМОНОС, Наталія КОЛОУСОВА, Анатолій ЧОРНЕНКО, Світлана СОПІК.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь