Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Керівники селищної ради відвідали та привітали ветеранів та людей похилого віку зі святом

Дата: 01.10.2020 17:53
Кількість переглядів: 5353

  1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН, а в Україні це також і День ветерана.

  Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь. Тяжкі випробування випали на долю ветеранів і людей похилого віку. Та, пройшовши крізь жахи тоталітаризму, голодоморів, війни та репресій, вони зуміли вистояти і пронести через життя найкращі духовні якості покоління – честь, гідність, вихованість, толерантність. У зв’язку з карантинними обмеженнями святкові заходи в громаді з нагоди свята були обмеженими. Недригайлівський селищний голова Ігор ОСТАПЧУК разом з начальником відділу праці та соціального захисту населення Недригайлівської селищної ради Леніною ВОЛОШКО відвідали ряд сімей ветеранів, вручили їм квіти та подарунки до свята, вислухали проблеми та прохання літніх людей, окреслили для себе шляхи їх вирішення. 

   Заступник Недригайлівського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолій СИРОТЕНКО в цей день завітав до Недригайлівського територіального центру соціального обслуговування громадян та привітав зі святом членів клубу «Берегиня»,  побажав їм міцного здоров’я,  довголіття,  добра, залишатись в душі та серці завжди молодими, бадьорими і життєрадісними.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь