A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Привітання з Днем працівників освіти

Дата: 02.10.2020 09:13
Кількість переглядів: 6122

Шановні вчителі, працівники та ветерани освітянської ниви!

Щиро і сердечно вітаємо Вас із професійним святом –  Днем працівників освіти, яке об'єднує всіх тих, хто відкриває нам двері у квітучий сад знань, науки, мудрості.

Дорогі освітяни! Ви люди особливого ґатунку, свої сили, знання і досвід віддаєте вихованню в молодої людини потреби до пізнання світу, самовдосконалення та самореалізації, готовності до праці на благо рідної України.

Бажаємо усім Вам повторитися у своїх учнях прекрасними рисами національної культури, високої моралі, патріотичним духом любові до свого народу, рідної мови.

Нехай ваша щоденна самовіддана праця примножить добро у світі, буде легкою і радісною від щедрої любові до вихованців та колег, повниться світлою вірою у свої сили, знання і високе призначення на землі – бути Учителем!

         Шановні ветерани освітянської ниви! Низько вклоняємося Вам за неоціненний внесок у розвиток освіти, за ваш учительський подвиг, що назавжди залишиться в пам’яті ваших учнів і колег, які продовжують втілювати в життя ваші надбання та досвід, за натхненну і самовіддану працю.

Нехай ваше життя стелиться барвистим рушником здоров’я, оптимізму та успіхів, достатку і щастя, бо не руками, а серцями своїми сієте щодня цілющі зерна любові, бо не водою, а невичерпною жагою життя скроплюєте тендітні паростки майбутнього! Хай багатство і щирість ваших душ зігрівають усіх нас, натхнення підносить до вищих щаблів духовності, сила любові захоплює, а краса чеснот вселяє віру у неминучість вічних істин.

Бажаємо Вам, дорогі освітяни, успіхів у  благородній педагогічній діяльності, нових творчих знахідок, міцного здоров’я, творчої енергії та людської поваги.

     Нехай ніколи не згасає світло вашої душі, тепло вашого серця до улюбленої професії. Хай кожен ваш день повниться новою радістю та перемогою, хай здійснюються ваші плани в ім'я щасливого майбутнього України.

З повагою Недригайлівський селищний голова Ігор ОСТАПЧУК,

начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Недригайлівської              селищної ради Ніна СЕРДЮК

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь