Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

На апаратній нараді говорили про підготовку до опалювального періоду

Дата: 05.10.2020 17:02
Кількість переглядів: 4942

5 жовтня у  Недригайлівській селищній раді проведена апаратна нарада під керівництвом тимчасово виконуючого обов’язки  селищного голови Валентина АКІМОВА з  начальниками відділів, відокремлених структурних підрозділів селищної ради, старостою, виконуючими обов’язки старост старостинських округів.

Основним питанням апаратної наради стало питання  підготовки до опалювального періоду. Тимчасово виконуючий обов’язки  селищного голови Валентин АКІМОВ дав доручення відповідальним особам про своєчасну і якісну підготовку до опалювального сезону. Коротко ситуацію на місцях охарактеризували староста, виконуючі обов’язки старост старостинських округів Юрій КОРОТКИЙ, Валентина ДЯЧЕНКО, Сергій ОЛІЙНИК, Ганна ЧЕРЕВКО.  

Перед присутніми виступив директор комунального підприємства «Недригайлівводосервіс» Володимир ТОКАРЕНКО, який доповів про стан укладання договорів на вивезення твердих побутових відходів з населенням та організаціями. Він зазначив, що підприємством проводиться роз’яснювальна робота з даного питання, але частина жителів та організацій продовжують самостійно вивозити сміття, що призводить до створення нових сміттєзвалищ.

 Також був обговорений хід робіт з  вуличного освітлення, благоустрій культурно-спортивного комплексу «Колос», наведення санітарного стану у селищі Недригайлів та населених пунктах старостинських округів, питання соціального захисту населення та ін.

У черговий раз під час апаратної наради було наголошено на важливості дотримання усіх протиепідемічних правил і вимог, посиленні санітарно-епідеміологічного режиму в закладах громади, носіння масок, дезінфекцію приміщень та ін.

Фото без опису

                                                                                                    

        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь