A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Апаратна нарада при селищному голові

Дата: 12.10.2020 15:12
Кількість переглядів: 4546

           Недригайлівський селищний голова Ігор Остапчук провів 12 жовтня 2020 року апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів, під час якої були обговорені актуальні питання  щодо забезпечення життєдіяльності громади.

           Зокрема, тривалим на засіданні стало питання про ситуацію з поширенням коронавірусної інфекції на території громади. Керівники освітніх закладів доповіли про рівень захворюваності школярів та попередньо озвучили рекомендації  міністерства освіти про перенесення осінніх канікул. Робота дошкільних закладів буде продовжуватись в звичному режимі з дотриманням карантинних обмежень.

           Також присутні заслухали інформацію заступника селищного голови Анатолія Сиротенка про позачергове засідання Сумської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

           Керівники відповідних служб, староста та в.о. старост доповіли про виконану роботу за минулий тиждень, поінформували про поточні питання, які потребують першочергового вирішення.  Ігор Вікторович акцентував увагу на підготовку актів пройому-передачі у комунальну власність селищної ради закладів охорони здоровя, матеріалів по передачі  музею-садиби О.Ющенка в комунальну власність Сумської обласної ради, забезпечення виборчих комісій засобами індивідуального захисту,  проведенні заходів до Дня захисника України, роботи по ремонту дороги по вул.Зарудка в смт Недригайлів, вивезенні твердих побутових відходів та інші питання.

            За підсумками апаратної наради селищний голова  дав відповідні доручення щодо виконання поставлених завдань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь