Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Гравці ФК «Ветеран» (Недригайлів) - срібні призери міжрайонного турніру з міні-футболу

Дата: 13.10.2020 11:28
Кількість переглядів: 4771

10 жовтня 2020 року у селі Слобода Буринського району відбувся відкритий міжрайоний ветеранський турнір з міні-футболу. У змаганні взяли участь команди Недригайлова,Бурині та Липової Долини. Команда «Колос»(Буринь) з рахунком 4:1 перемогла ФК «Ветеран»(Недригайлів). Напруженим видався матч між недригайлівцями та гравцями команди ФК «Ветеран» (Липова Долина).Тільки єдиний гол приніс перемогу ветеранам з Недригайлова. А буринські «колосівці» з рахунком 6:2 переграли липоводолинців.

   В підсумку, перше місце виборола команда «Колос»(Буринь) Друге місце посіли гравці з ФК «Ветеран»(Недригайлів). На третьому місці – ветерани-футболісти з Липової Долини.      Найкращим гравцем турніру було визнано Павла Горобця з Липової Долини. Кращим воротарем став Валерій Громика з Недригалова. А найбільше голів забив В’ячеслав Привалов із Бурині. А найстарший гравець турніру, якому 63 роки – це Володимир Псарьов із ФК «Ветеран» (Недригайлів). Команди були нагороджені кубками, медалями та грамотами, а кращі гравці та найстарший ветеран – спеціальними відзнаками.

Від себе особисто можу сказати. що турнір у Слободі був організований прекрасно. У всіх командах, як мовиться, ветерани-футболісти ще «на ходу». Вони грають регулярно, демонструють і майстерність, і видовищну гру. Скажу відверто, було приємно в усіх відношеннях – цікаві матчі, прекрасна організація турніру. І… чудова осіння погода, яка дала змогу продемонструвати нам усім справжній футбол.

Юрій Сердюк, голова комітету ветеранів футболу Недригайлівщини

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь