A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Гравці ФК «Ветеран» (Недригайлів) - срібні призери міжрайонного турніру з міні-футболу

Дата: 13.10.2020 11:28
Кількість переглядів: 4757

10 жовтня 2020 року у селі Слобода Буринського району відбувся відкритий міжрайоний ветеранський турнір з міні-футболу. У змаганні взяли участь команди Недригайлова,Бурині та Липової Долини. Команда «Колос»(Буринь) з рахунком 4:1 перемогла ФК «Ветеран»(Недригайлів). Напруженим видався матч між недригайлівцями та гравцями команди ФК «Ветеран» (Липова Долина).Тільки єдиний гол приніс перемогу ветеранам з Недригайлова. А буринські «колосівці» з рахунком 6:2 переграли липоводолинців.

   В підсумку, перше місце виборола команда «Колос»(Буринь) Друге місце посіли гравці з ФК «Ветеран»(Недригайлів). На третьому місці – ветерани-футболісти з Липової Долини.      Найкращим гравцем турніру було визнано Павла Горобця з Липової Долини. Кращим воротарем став Валерій Громика з Недригалова. А найбільше голів забив В’ячеслав Привалов із Бурині. А найстарший гравець турніру, якому 63 роки – це Володимир Псарьов із ФК «Ветеран» (Недригайлів). Команди були нагороджені кубками, медалями та грамотами, а кращі гравці та найстарший ветеран – спеціальними відзнаками.

Від себе особисто можу сказати. що турнір у Слободі був організований прекрасно. У всіх командах, як мовиться, ветерани-футболісти ще «на ходу». Вони грають регулярно, демонструють і майстерність, і видовищну гру. Скажу відверто, було приємно в усіх відношеннях – цікаві матчі, прекрасна організація турніру. І… чудова осіння погода, яка дала змогу продемонструвати нам усім справжній футбол.

Юрій Сердюк, голова комітету ветеранів футболу Недригайлівщини


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь