A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Відбулося заходи до Дня захисника України та Дня Українського козацтва

Дата: 15.10.2020 08:24
Кількість переглядів: 4418

До Дня  захисника  України та Дня Українського козацтва у центрі селища Недригайлів та в населених пунктах громади відбулося покладення  квітів до  пам’ятного знаку    захисникам, полеглим за волю та незалежність України -  Олександра ШОВТУТИ, Сергія ГРИБЕНИКА та Євгена КЕРЕЧАНИНА, а також до могил, пам’ятних знаків загиблим.

Заходи  пройшли за участю  Недригайлівського селищного голови Ігоря ОСТАПЧУКА, голови Недригайлівської райдержадміністрації Володимира ДІХТЯРА, голови Недригайлівської районної ради Івана НАНКИ, представників військового комісаріату та інших.

Ряд онлайн-заходів до свят відбулися у закладах освіти та культури, старостинських округах. У комунальному закладі «Недригайлівський центр культури і дозвілля» відбулася літературно-музична світлиця  «Де козак, там і слава!», у  Віхівському СК – філії -  літературно – музична вітальня «Ми роду козацького діти, у  Гринівському СК-філії -  тематичний вечір «Козацькому роду – нема переводу», у Кулішівському СК – філії -  літературна світлиця «Козацька держава – наша гордість і слава», присвячені   Дню українського козацтва, у Хоружівському СБК - філії  - святковий концерт «Я стану, Україно, захисником твоїм!», у Маршалівському СБК - філії  - патріотична година  «Козацька слава – не вмре, не загине!», присвячені Дню захисника України.

Усі заходи пройшли  з дотриманням  санітарно-епідеміологічних вимог.

Жителі громади вдячні нашим співвітчизникам, які, відстоюючи свободу країни, віддали свої життя в ім’я майбутніх поколінь.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь