Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Нові обмеження для закладів освіти

Дата: 16.10.2020 14:22
Кількість переглядів: 4332

Сьогодні відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Недригайлівської селищної ради, на якому були розглянуті питання про функціонування закладів освіти, які знаходяться на території Недригайлівської селищної ради, а також питання про матеріально-технічне забезпечення дільничних виборчих комісій, які розташовані на території Недригайлівської селищної ради під час місцевих виборів 25 жовтня 2020 року.

По першому питанню було заслухано начальника Недригайлівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області  Віктора ЧЕРЕНКОВА та начальника відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Недригайлівської селищної ради  Ніну СЕРДЮК.

Обговоривши інформацію та враховуючи рекомендації Міністерства освіти і науки України, було прийнято рішення, у зв’язку з запобіганням поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 провести позапланові осінні канікули в закладах загальної середньої освіти Недригайлівської селищної ради терміном з 19.10.2020 по 30.10.2020 включно.

Керівникам закладів позашкільної освіти Недригайлівської селищної ради (Недригайлівський БДЮТ, Недригайлівська ДЮСШ) з 19.10.2020 по 30.10.2020 організувати дистанційне навчання.

Рекомендовано начальнику відділу з питань культури, релігій та туризму селищної ради Анні ТИМЧЕНКО обмежити роботу закладів позашкільної освіти, які розташовані на території Недригайлівської селищної ради терміном з 19.10.2020 по 25.10.2020 включно.

Такі додаткові заходи необхідні, щоб мінімізувати безпосередні фізичні контакти між учасниками освітнього процесу в умовах стрімкого підвищення рівня захворюваності на COVID-19, а також збільшення кількості випадків інфікування педагогічних працівників та здобувачів освіти.

По другому питанню виступив заступник Недригайлівського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолій СИРОТЕНКО, який наголосив на необхідності виконання постанови Центральної виборчої комісії щодо матеріально-технічного забезпечення органами місцевого самоврядування виборчих дільниць, які розташовані на відповідних адміністративно-територіальних одиницях під час місцевих виборів 25 жовтня 2020 року.

Вивчивши інформацію, було прийнято рішення рекомендувати Недригайлівській селищній раді на черговій сесії внести зміни до бюджету селищної ради та виділити кошти на матеріально-технічне забезпечення виборчих дільниць, які розташовані на території селищної ради, з метою з запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь