A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Привітали ювіляра

Дата: 03.11.2020 14:26
Кількість переглядів: 2183

  Сьогодні, 3 листопада, святкує свій поважний ювілей житель селища Недригайлів, ветеран праці ХОМЕНКО Михайло Мусійович. З цією датою його завітали привітати голова та заступник голови ради Недригайлівської організації ветеранів Василь КРІПАК і Василь ВЛАСЕНКО, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Юлія ШЕВЧЕНКО.

   Михайло Мусійович проживає разом з дружиною Ольгою Антонівною. Разом вони уже 53 роки, мають доньку, двох онуків та правнучку. Трудову діяльність розпочав з робіт на різних посадах в колгоспі, потім на кузні у Недригайлівській МТС. 26 років свого життя ювіляр віддав роботі в заготконторі, багато раз обирався депутатом Недригайлівської селищної ради, брав активну участь у газифікації селища, після виходу на пенсію працював у Недригайлівській ЦРЛ. Його життя наповнене працею і спілкуванням з людьми. Й до цього часу Михайло Мусійович долучається до розвитку ветеранського руху.

  За багаторічну сумлінну працю, невичерпну енергію, вагомий особистий внесок у розвиток ветеранського руху Михайлу Мусійовичу був вручений пам’ятний подарунок, подяка виконавчого комітету селищної ради та Недригайлівської організації ветеранів.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь