A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

ОБОВ’ЯЗКИ ГОЛОВИ СУМСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ БУДЕ ВИКОНУВАТИ СЕРГІЙ ПАХОЛЬЧУК

Дата: 10.11.2020 11:31
Кількість переглядів: 1068

Відповідно до Указу Президента України Володимира ЗЕЛЕНСЬКОГО тимчасове виконання обов’язків голови Сумської обласної державної адміністрації покладено на Сергія ПАХОЛЬЧУКА

Нагадаємо, Сергій Пахольчук з березня 2020 року був призначений радником голови Сумської обласної державної адміністрації з питань житлово-комунального господарства, а у липні 2020 року призначений на посаду заступника голови Сумської облдержадміністрації.

Довідково. Сергій Пахольчук з грудня 2011 до листопада 2014 року працював начальником відділу розрахунку ефективності використання енергетичних ресурсів Департаменту тарифної політики та регулювання відносин у сфері централізованого водопостачання та водовідведення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг України, м. Київ.

З листопада 2014 до травня 2016 року був заступником директора Департаменту систем життєзабезпечення та житлової політики – начальником управління інженерних систем Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, м. Київ.

З травня до липня 2016 р. – виконуючий повноваження начальника управління житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради, м. Біла Церква Київської області.

З липня 2016 до вересня 2017 року – заступник міського голови Білоцерківської міської ради, м. Біла Церква Київської області.

З лютого 2018 року по травень 2020 року надавав консультаційні послуги Міністерству регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України щодо впровадження реформ в Україні.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь