A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Ветерану СНІЖКУ Дмитру Гордійовичу виповнилося 95!

Дата: 10.11.2020 13:52
Кількість переглядів: 1248

Сьогодні, 10 листопада, виповнилося 95 років  жителю села Гринівка, учаснику бойових дій, ветерану праці СНІЖКУ Дмитру Гордійовичу. З цією датою його завітали привітати голова ради Недригайлівської організації ветеранів Василь КРІПАК, в.о. старости Гринівського старостинського округу Галина ЧЕРЕВКО, начальник відділу праці та соціального захисту населення селищної ради Леніна ВОЛОШКО.

  Дмитро Гордійович  проживає  з донькою Вірою Дмитрівною, яка дбайливо доглядає за батьком.  З дружиною Мариною Тихонівною одружилися після війни, разом прожили аж до 2015, близько 70 років! Разом збудували гарне, добротне господарство. Виховали 5 дітей, за що Марина Тихонівна отримала державну нагороду України - почесне звання «Мати-героїня».

Дмитро Гордійович усе життя, і навіть після пенсії, працював у місцевому сільськогосподарському підприємстві на різних посадах. У селі знають його як працьовиту, добру, щиру, товариську людину.

 За багаторічну сумлінну працю, невичерпну енергію, активну життєву позицію, патріотизм Дмитру Гордійовичу були вручені подяка виконавчого комітету селищної ради, в.о. старости Гринівського старостинського округу, Недригайлівської організації ветеранів та пам’ятний подарунок.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь