A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Працювали над покращенням санітарного стану та заготівлею дров у Кулішівці, Іваниці та Маршалах

Дата: 20.11.2020 09:28
Кількість переглядів: 563

    19  листопада,  в єдиний санітарний день, визначений Правилами благоустрою, незважаючи на не зовсім сприятливі погодні умови, працівники старостинських округів працювали над покращенням санітарного стану на своїх територіях та заготівлею дров для закладів.

         У Кулішівці, на чолі з старостою Кулішівського старостинського округу Юрієм КОРОТКИМ,  пройшло прибирання прилеглих територій, випилка аварійних дерев на місцевому кладовищі. Дрова будуть передані для опалення сільського будинку культури та бібліотеки. Як зазначив староста Юрій КОРОТКИЙ, завдяки злагодженій роботі працівників округу, адміністративне приміщення старостинського округу, сільський будинок культури та бібліотека повністю забезпечені дровами на опалювальний період.

         За ініціативи в.о. старости Маршалівського старостинського округу  Валентини ДЯЧЕНКО проведений єдиний санітарний день у Маршалах. Працювали над вирубкою порослі та заготівлею дров. Прибрано біля приміщення адмінбудинку старостинського округу, фельдшерського пункту та сільського будинку культури.  Зі слів Валентини ДЯЧЕНКО, заклади старостинського округу стовідсотково забезпечені дровами.

         Під керівництвом в.о. старости Іваницького старостинського округу Сергія ОЛІЙНИКА, 19 листопада працювали над наведенням санітарного стану у центрі села Іваниця.  В ході робіт проведено випилку  порослі, заготівлю дров, які будуть передані на опалення адмінбудинку старостинського округу, ФАПу, поштового відділення та бібліотеки. Роботи з заготівлі дров тривають.

        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь