A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Відбулося друге пленарне засідання першої сесії Недригайлівської селищної ради

Дата: 01.12.2020 16:39
Кількість переглядів: 347

У понеділок, 30 листопада, відбулося  друге пленарне засідання першої сесії Недригайлівської селищної ради. Участь у ньому взяли 24 з 26 обраних депутатів. На пропозицію селищного голови рада ухалила зміни до порядку денного, включивши до нього ще чотири питання, які потребували невідкладного розгляду, та змінила порядок голосування, поставивши спочатку питання про затвердження заступників, а вже потім старост.

Селищна рада своїм рішенням затвердила перелік виконавчих органів ради та загальну структуру та чисельність аппарату.

Далі було ухвалине рішення припинити повноваження Недригайлівського селищного голови 7 скликання Ігоря Остапчука, а також звільнити з посади секретаря селищної ради, припинити повноваження двох заступників селищного голови, керуючої справами (секретаря) виконавчого комітету, звільнити з посади в. о. старост Гринівського, Іваницького, Маршалівського, Хоружівського старостинських округів та старосту Кулішівського старостинського округу.

Селищна рада наступними трьома рішеннями затвердила раніше запропоновані кандидатури заступників голови – Євгенія Зражевського, Євгенія Яковенка та Володимира Шуду.

Також депутати більшістю голосів призначили на посаду секретаря викокому Юлію Шевченко. Далі на пропозицію голови депутатським корпусом на посади старост були затверджені: Сергій Макарець – Тернівський старостинський округ, Ганна Черевко – Гринівський старостинський округ, Микола Рижков – Засульський старостинський округ, Юрій Короткий – Кулішівський старостинський округ, Олександр Жук – Курманівський старостинський округ, Валентина Дяченко – Маршалівський старостинський округ, Олександр Харько – Хоружівський старостинський округ, Михайло В’юн – Червонослобідський старостинський округ.

Олегу Омесю не вистачило одного голосу, щоб він був обраний старостою Сакунихського округу. Рада невдовзі повернулася до цього питання і на цю посаду було обрано Василя Никоненка.

Рада не проголосувала за кандидатуру Ігоря Зеленського на посаду старости Іваницького округу.

Наступним рішенням рада утворила виконавчий комітет в кількості 28 осіб та затвердила його персональний склад.

Також депутати проголосували за рішення щодо умов оплати праці голови селищної ради, внесли зміни до бюджету поточного року та програми соціально-економічного розвитку, підтримали план дій по підготовці регуляторних актів на 2021 рік та стосовно додаткових умов до договорів оренди приміщень адміністративного будинку (райради та РДА), який перейшов у власність Недригайлівської селищної ради.

І насамкінець сесійного засідання голова селищної ради Костянтин Волков привітав депутатів, членів виконкому та працівників апарату з прийдешнім Днем місцевого самоврядування в Україні та закрив першу сесію новообраної ради.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь