A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

ДЕПУТАТИ УХВАЛИЛИ БЮДЖЕТ У 108 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ

Дата: 24.12.2020 08:40
Кількість переглядів: 584

У вівторок, 22 грудня, під головуванням селищного голови Костянтина Волкова та за участі 22 з 26 обраних депутатів відбулася друга сесія Недригайлівської селищної ради. Пленарне засідання вперше пройшло у великому залі засідань адмінбудинку.  До проєкту порядку денного сесії було внесено 214 питань, з яких близько 190 стосувалося землі – затвердження технічної документації із землеустрою, надання дозволів на її виготовлення, надання у власність земельних ділянок. 


Перед початком розгляду питань порядку денного депутати заслухали звернення депутата Олега Ветушки по розподілу коштів бюджету розвитку по громаді, а також підтримали депутатський запит Федора Кривопатрі про відновлення роботи інфекційного відділення Недригайлівської лікарні. 
16-18 грудня питання проєкту порядку денного були попередньо розглянуті на засіданнях  постійних комісій ради.
 Обговорення проєкту Регламенту селищної ради тривало майже 2 години,оскільки комісіями і депутатами було запропоновано чимало змін і доповнень до цього документу, які обговорювалися та дискутувалися в сесійній залі. У підсумку депутати ухвалили Регламент, основу якого розробив  апарат селищної ради за участі депутатів.
Після тривалого обговорення  було ухвалено бюджет громади на 2021 рік, який обчислюється сумою у 108,5 мільйонів гривень.  Є надія, що за місцевими бюджетами залишиться  акцизний збір, а це додатково ще майже 6 млн грн. 
Також були прийняті  зміни до соціальних та економічних програм, питання про надання матеріальної допомоги, прийняття у власність селищної ради ряду об’єктів нерухомого майна.
Крім того, на сесії депутати затвердили двох старост. Засульський старостинський округ очолила Людмила Тесленко, а Іваницький - Ігор Зеленський, кандидатуру якого депутати погодили з другої спроби голосування.
В цілому сесія з двома невеликими перервами тривала з 10 до 17 години. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь