A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

У НЕДРИГАЙЛІВСЬКОЇ ГРОМАДИ МАЄ БУТИ МАЙБУТНЄ

Дата: 08.02.2021 17:04
Кількість переглядів: 2374

   Про це неодноразово наголосив Недригайлівський селищний голова Костянтин ВОЛКОВ під час апаратної наради, яка відбулася 8 лютого.

  Зокрема, нарада розпочалася з обговорення питання життєдіяльності громади та підтримки порядку територій. Костянтин ВОЛКОВ відмітив про наявність позитивних результатів у роботі КП «Недригайлівводосервіс» - поповнення автопарку трактором та придбання кабіни до раніше закупленого мінітрактора, вартість якої складає 37,4 тис. грн.

   Також селищний голова зазначив, що всі підприємства, установи й організації, які знаходяться на території громади, повинні постійно здійснювати роботи з благоустрою на власних та закріплених територіях. Особлива увага нині має спрямовуватися на безпеку пішохідних тротуарів під час ожеледиці, щоб уберегти мешканців від травм та пошкоджень.

   Наступним розглянули проблемні питання, які потребують вирішення у сфері закладів освіти, спорту, культури, медицини, речового ринку та старостинських округів.

   Очільник Недригайлівської громади зауважив, що вирішення всіх питань можливе, але має бути конструктивна співпраця на розвиток Недригалівщини та наповнення місцевого бюджету.

   Також Костянтин ВОЛКОВ повідомив, що наразі ведеться активна робота і детально вивчається питання створення відділення паліативної допомоги на базі Недригайлівської лікарні. Наявність такої допомоги - це підхід, що дозволяє поліпшити якість життя пацієнтів та їхніх сімей, які зіткнулися з проблемами смертельного захворювання, шляхом запобігання і полегшення страждань завдяки ранньому виявленню, ретельній оцінці й лікування болю та інших фізичних симптомів, а також наданню психосоціальної і духовної підтримки. Розміщення відділення планується у приміщенні колишнього інфекційного відділення, там є всі необхідні умови. Але, знову ж таки, все чого потребує громада, повинно бути прямо пропорційним від надходжень в місцевий бюджет. Усі податки повинні сплачуватися чесно.

   Наприкінці наради селищний голова провів детальний аналіз щодо використання земель, які перейшли у комунальну власність громади. «Маємо бути господарниками, а не популістами. Керівник відповідає за якість життя жителів громади», - зазначив Костянтин ВОЛКОВ. За простими математичними розрахунками, розумне та раціональне розпорядження землями, суворий контроль за їх використанням зупинять хаос у всіх сферах життєдіяльності громади, стануть основним джерелом наповнення бюджету, можливістю розвитку інфраструктури тощо, бо відсутність змін призводить до деградації та занепаду територій.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь