A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

ЛИШЕ ЧЕСНА І ПРОЗОРА СПІВПРАЦЯ, СПРЯМОВАНА НА РОЗВИТОК ГРОМАДИ

Дата: 11.02.2021 16:59
Кількість переглядів: 2374

  9 лютого на базі Центру сприяння розвитку об’єднаних територіальних громад державної служби зайнятості у селі Хоружівка відбувся «круглий стіл» з питань забезпечення життєдіяльності громади та вирішення проблемних питань в агровиробництві.

    На нараду були запрошені керівники агропідприємств та   фізичні особи  - підприємці, які займаються обробкою земель на території Недригайлівської громади.

  На початку зустрічі до присутніх звернувся Недригайлівський селищний голова Костянтин Волков, який заявив, що вся співпраця громади з аграріями має бути побудована на прозорості, чесності та відкритості, в правовому полі, на благо Недригайлівщини та без жодного особисто інтересу. Перш за все, очільник громади зазначив, що обов'язок кожного землеоброблювача - сплата податків. На сьогоднішній день це є основним джерелом наповнення бюджету громади, від чого прямо залежить утримання та розвиток закладів медицини, освіти, культури тощо.

  Є землекористувачі, від яких не надходить жодного податку, зокрема, і такі, що юридично зареєстровані не за місцем розташування земель, що обробляються.

   Костянтин ВОЛКОВ подякував аграріям за робочі місця, які вони дають, та за допомогу у вирішенні багатьох питань, а також заявив про всебічну підтримку, що буде націлена на покращення нашої громади і закликав господарників до конструктивного діалогу.

  Під час живого обговорення піднімалися питання реєстрації документів на основі раніше прийнятих рішень, можлива співпраця по соціально-економічному співробітництву, соціальна нагрузка, перегляд рішень щодо суми земельного податку, питання міжпайових доріг, перезаключення договорів з орендодавцями землі на більш вигідних умовах для людей.

  Проведення інвентаризації землі упорядкує багато моментів та спиятиме вирішенню всіх проблемних питань.

  "Земля потрібна тим, хто її обробляє. Нам потрібні чесні надходження. Сподіваюся, що наша співпраця буде спрямована на ріст та розвиток Недригайлівської громади", - звернувся до всіх присутніх Недригайлівський селищний голова Костянтин ВОЛКОВ.

  Загалом нарада пройшла результативно.

 Наприкінці офіційного зібрання очільник Недригайлівської громади подякував керівництву Центру за організацію заходу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь