A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Діти повинні проживати в теплі

Дата: 12.02.2021 14:25
Кількість переглядів: 2326

  Щоденно на телебаченні, в побуті ми говоримо про дітей, їхнє  майбутнє, права і обов’язки, їхні досягнення, але батьки інколи ігнорують свої обов’язки щодо забезпечення належних умов  виховання, навчання дитини, не піклуються про  здоров’я, забезпечення для дитини середньої освіти.

  У один із днів лютого працівник ювенальної превенції Недригайлівського відділення поліції Олександр ТЮТЮННИК спільно з начальником служби у справах дітей Недригайлівської селищної ради Світланою СОПІК здійснили виїзд до сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Під час перевірки однієї з сімей села Хоружівка було виявлено, що в будинку прохолодно, так як пічне опалення не в повній мірі обігріває будинок. З мамою було проведено роз’яснювальну роботу щодо забезпечення належних умов проживання для своїх двох діточок та вимоги статті 184 (невиконання батьківських обов’язків) КпАП України.

   Наступного дня  представники поліції, служби у справах дітей селищної ради та староста Хоружівського старостинського округу здійснили виїзд у згадану  сім’ю з бажаним подарунком, а саме: подарували електричний обігрівач, щоб дітлахи проживали в комфортних умовах і теплому будинку.

Дбайте про своїх дітей, адже вони в майбутньому –  це ваша захищена і комфортна   старість,  з теплом у душі і добром у серці!     

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь