A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

МОЛОЧНИЙ КЛАСТЕР У ВАШІЙ ГРОМАДІ - ПРОЕКТ ЗІ СТВОРЕННЯ СІМЕЙНИХ МОЛОЧНИХ ФЕРМ

Дата: 19.02.2021 10:40
Кількість переглядів: 2031

Інвестиційна компанія Укрмілкінвест профінансує та відкриє до 2027 року 5000 сімейних молочних ферм (СМФ) в усіх регіонах України.

Проект спрямований на розвиток молочного тваринництва шляхом допомоги у створенні сімейних молочних ферм та молочних кооперативів на їх основі.

Головна мета - започаткувати молочні кластери (кооперативи) у 50 громадах у цьому році, у кожній з яких буде відібрано принаймні 10 сімей-кандидатів, що прагнуть розширити свої господарства та створити власну сімейну ферму. Для цих сімей інвестор надасть підтримку у відкритті власного сімейного бізнесу, супроводжуючи і допомагаючи на всіх етапах: створення проекту ферми, консультування при будівництві, відбір високопродуктивної худоби, встановлення обладнання, холодильника, фінансовий супровід та впровадження обліку, а також надання регулярних послуг після відкриття ферми (зооветеринарне обслуговування, послуги осіменіння, технологічна карта кормів, забезпечення силосу, бухгалтерський облік, отримання дотацій).

Для участі у проекті Ви можете заповнити анкету-зацікавлення або звернутись до відділу економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності Недригайлівської селищної ради за адресою: смт Недригайлів, вул. Щебетунів,7 2 поверх. Тел. (050) 2097737, 5-57-99.

Посилання для заповнення Анкети-зацікавлення: https://docs.google.com/forms/d/1vr3pgbNyImXeUYtpZJnFXVs15_uX5rp0B7jaQB2-_0E/viewform?edit_requested=true

Умови для фермерів: http://dunrada.gov.ua/public/uploadfile/upload/files/ekonomika/Shcho-mozhna-otrimati-vid-proektu-rozvitku-SMF.xlsx

Детальніше про проєкт на сайті: http://milkcluster.woc.org.ua/

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь