A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

«О, ЖІНКО, ТИ – МРІЯ, ТИ – ВЕСНА!»

Дата: 09.03.2021 10:52
Кількість переглядів: 455

За доброю традицією,  із святом 8 Березня приходить весна. І в цьому є певна закономірність. Бо жінка, як і весна, несе у світ особливу і велику місію природи – життя і любов, ніжність і турботу, натхнення і неповторність. Все найсвітліше, що є у нашому житті – весна, радість, щастя, кохання, пов’язане з Жінкою – берегинею роду людського, його душею. Це по-справжньому світле та весняне свято щоразу нагадує нам про найцінніше та найпрекрасніше, що є у нашому житті – кохання, любов до рідних, сімейне благополуччя та турботу про дітей, тепло материнських рук і родинний затишок, жіночу мудрість, любов і милосердя.

Саме тому, 6 березня, з дотриманням карантинних обмежень, у Хоружівському СБК-філії  відбувся святковий концерт «О, Жінко, ти – мрія, ти – весна!», присвячений Дню прав жінок та миру.  У залі Будинку культури зібрались прекрасні представниці Хоружівського старостинського округу, щоб почути теплі та щирі слова до свята. А їх і справді в цей день лунало зі сцени чимало.  Представниць прекрасної статі привітав зі святом староста Хоружівського старостинського округу  Олександр ХАРЬКО, який з чудовим привітанням вручив квіти кожній жінці.  Олександр ХАРЬКО висловив вдячність жінкам за їх мудрість, самовіддачу на роботі і вдома та побажав міцного здоров’я, жіночого щастя, сімейного благополуччя й віри в краще майбутнє.

Після офіційної частини відбувся святковий концерт за участю місцевих аматорів сцени. Доброзичлива атмосфера у залі, прекрасний концерт та весняні квіти  сприяли гарному настрою та позитивним емоціям. Неповторний святковий настрій усім присутнім цього дня подарували аматорський вокальний жіночий ансамбль «Сусідоньки», старша та молодша групи танцювального колективу «Імпульс», дитячий вокальний ансамбль «Квіти сонця», Ольга ТОКМАНЬ, Лєна ПОНОМАРЕНКО, Вероніка ХАРЬКО, Людмила ТЮТЮННИК, Тетяна ГРИГОРЕНКО, Людмила ДОЦЕНКО, гумористичний дует у складі Віри ШМАТ та Алли БУДЯК, Каріна ТЮТЮННИК та наші чудові ведучі - Олександр ХАРЬКО та Віталій САДОВИЙ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь