A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

ДАРУЙТЕ ЖІНКАМ КВІТИ, ВОНИ ВІД ЦЬОГО ЩАСЛИВІШІ

Дата: 09.03.2021 10:58
Кількість переглядів: 514

7 березня, напередодні свята весни, краси та любові у селах Засулля, Баба та Сакуниха відбулися урочисті заходи, де привітали найчарівнішу половину людства.

Мабуть, не існує у світі дівчат та жінок, які б не обожнювали сюрпризи та подарунки. Жодне свято не можна уявити без них, а особливо - свято 8 Березня.

Аби привітати із Міжнародним жіночим днем, підняти настрій та подарувати квіти представницям прекрасної статі, Недригайлівський селищний голова Костянтин ВОЛКОВ побував на всіх заходах особисто.

"Завдяки вам, дорогі жінки, у наших оселях завжди стає світліше, тепліше та затишніше. Ви постійно радуєте нас, чоловіків, своєю позитивною енергією, яскравими клумбами на подвір'ях, смачними стравами та ароматною випічкою на столі. Залишайтеся берегинями своїх домівок", - звернувся до всіх жінок очільник Недригайлівської громади.

Розпочалися привітання із самого ранку, де у селі Засулля з концертною програмою виступили аматори сцени КЗ "Недригайлівського центру культури та дозвілля". Свято відбулося в адмінбудинку Засульського старостинського округу.

Потім з Міжнародним жіночим днем вітали жительок села Баба. У приміщенні сільського будинку культури, завідуюча клубом Валентина ОСТРІВНА разом із дітками організували яскраву концертну програму.

Після урочистої частини свята, присутніх пригощали чаєм та солодощами.

Всі заходи та привітання у селах Засулля та Баба, відбулися завдяки небайдужості та ініціативності старости Засульського старостинського округу Людмили ТЕСЛЕНКО.

Завершив цикл привітань жінок в цей день концерт у селі Сакуниха.

Зі словами привітань в адресу жінок звернулися староста Сакунихського старостинського округу Василь НИКОНЕНКО та директор ТОВ «Агробізнес ТСК» Михайло ТКАЛЕНКО.

Святкову програму присутнім жінкам подарували учасники художньої самодіяльності КЗ «Недригайлівський центр культури і дозвілля».

Свою творчість та високу виконавську майстерність продемонстрували учасники народного аматорського вокального ансамблю «Горлиця» та народного аматорського вокального чоловічого ансамблю « Розмай». Створювали неповторний святковий настрій виступи Віктора ЛОМАКІНА, Ніни КІРНОЇ, Юлії ПУШКАРЬ, Світлани БУЗОВОЇ та Лілії ДРЕМОВОЇ.

Глядацька аудиторія дарувала артистам гучні оплески.

Загалом свято відбулося завдяки підтримці керівництва ТОВ "Агробізнес ТСК". За що місцеві жителі залишилися щиро вдячними.

Всі заходи на території Недригайлівської громади сьогодні пройшли у теплій, затишній атмосфері, бо присвячувалися найдорожчим та найчарівнішим жінкам.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь