Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

ЗРОБИМО ПРОЄКТ БУДЕ ДОРОГА ТА ТРОТУАРИ

Дата: 12.03.2021 14:29
Кількість переглядів: 589

Зараз одним із питань, що найбільше хвилює жителів Недригайлова, є ремонт доріг та тротуарів.

Робота у даному напрямку розпочалася вже давно.

Для включення в план виконання робіт на 2021 рік за ініціативою голови Недригайлівської райдержадміністрації та Недригайлівського селищного голови, підтримки депутатського корпусу Недригайлівської селищної ради, 30 липня 2020 року був укладений договір на виконання проєктних робіт по об’єкту «Поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Н-07 Київ-Суми-Юнаківка на ділянці від км 227+212 до км 230+437» (ділянка від в’їзду в смт Недригайлів, зі сторони м. Ромни, до повороту на вулицю Зарудка). Замовником виконання робіт виступив Недригайлівський селищний благодійний фонд «Відродження Недригайлова», виконавцем - Сумський відділ комплексного проектування державного підприємства «Укрдіпродор».

Проєктом передбачено влаштування нового дорожнього покриття та повне відновлення тротуару вздовж ділянки дороги, що проєктується, в смт Недригайлів. Вартість проєктних робіт складає 203 398 грн. 66 коп.

Власником автомобільної дороги Н-07 Київ-Суми-Юнаківка є Служба автомобільних доріг у Сумській області, Недригайлівська селищна рада (згідно з Бюджетним кодексом України) не може витрачати кошти на даний вид робіт, а може залучати лише спонсорські та благодійні внески.

Тому, якщо вам небайдужий стан благоустрою нашого селища, запрошуємо зробити свій власний внесок у його розвиток.

Вчасне виконання проєктних робіт дасть змогу залучити державні кошти в розмірі близько 100 млн. грн. і провести всі заплановані роботи.

Для цього кожен бажаючий може перерахувати кошти за нижче наданими реквізитами та надати копію платіжного доручення до відділу містобудування, архітектури, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Недригайлівської селищної ради.

Станом на 12 березня кошти на виготовлення зазначеного проєкту вже перерахували: ТОВ "Урожайна Країна", ТОВ "Агробізнес ТСК", ПП "Засулля-5", ТОВ "Агрополіс Маршали", ПП "Червонослобідське-2", ТОВ "Агрополіс- Курмани", ФОП "Придуха", ФОП "Прокопченко", ФОП "Литвиненко", ФОП "Тимошенко", ФОП "Іванченко", Новий центр, ФОП "Римаренко", ФОП "Простак", приватний нотаріус Торчицька В.М., на загальну суму 100 200 грн. Проте даних коштів не вистачає для отримання проєкту та передачі його до Служби автомобільних доріг.

Реквізити:

Отримувач: Державне підприємство Український державний інститут з проектування об’єктів дорожнього господарства «Укрдіпродор»

ЄДРПОУ 14025771

МФО 313849

UA 203138490000026005001199811

АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК»

Призначення платежу: За виконання проєкту Поточний середній ремонт автодороги Н 07 Київ-Суми-Юнаківка на ділянці км 227+212 до км 230+437

Майбутній розвиток Недригайлівщини у руках кожного з нас.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь