A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

П’ЯТА СЕСІЯ НЕДРИГАЙЛІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЗАВЕРШИЛА СВОЮ РОБОТУ

Дата: 19.03.2021 20:08
Кількість переглядів: 483

Сьогодні відбулося четверте пленарне засідання п’ятої сесії Недригайлівської селищної ради восьмого скликання.

У холі залу засідань викладачі КЗ «Недригайлівська дитяча музична школа», в рамках комплексного плану заходів святкування 55-річчя від дня заснування закладу, подарували гарний настрій всім, хто прийшов на сесію. На мольбертах були представлені тематичні роботи вихованців художнього відділення «Вулицями Недригайлова».

Недригайлівський селищний голова Костянтин ВОЛКОВ звернув увагу присутніх на необхідності підтримки дитячої музичної школи та галузі культури взагалі, бо саме з цього розпочинається відродження будь-якої території.

Перед початком пленарного засідання голова Роменської районної державної адміністрації Денис ВАЩЕНКО привітав всіх працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення з прийдешнім професійним святом, яке вони будуть святкувати 21 березня та вручив грамоти за сумлінну працю директору КП «Недригайлівводосервіс» Сергію ПЕДЬКУ та головному бухгалтеру підприємства Людмилі ТОЛСТОШЕЄВІЙ.

До порядку денного було включено 82 питання.

Першим депутати розглянули питання «Про скасування рішення Недригайлівської селищної ради від 28.01.2021 «Про погодження проведення аудиту та інвентаризації земель сільськогосподарського призначення, розташованих в адміністративних межах Недригайлівської селищної ради за межами населених пунктів», розробником якого, з метою зняття соціальної напруги, забезпечення конструктивної роботи Недригайлівської селищної ради, виступила секретар селищної ради Ірина ПОСТОЄНКО.

Рішення було прийнято одноголосно.

Також депутати підтримали електронну петицію, подану громадянином Сергієм ОКУНЕМ, щодо надання земель у власність громадянам (в порядку безоплатної передачі).

Далі на сесії розглянули ряд інших питань, зокрема, земельних, про надання одноразової матеріальної допомоги, внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку та бюджету Недригайлівської територіальної громади.

У результаті майже п’яти годин плідної роботи п’ята сесія Недригайлівської селищної ради за підсумками чотирьох пленарних засідань завершила свою роботу.

Костянтин ВОЛКОВ подякував депутатам за роботу та закликав до подальшої конструктивної співпраці.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь