A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

МИ МАЄМО БУДУВАТИ ШКОЛИ МАЙБУТНЬОГО, – ВАСИЛЬ ХОМА

Дата: 25.03.2021 18:18
Кількість переглядів: 470

На цьому наголосив голова Сумської облдержадміністрації, оглянувши Недригайлівську спеціалізовану загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів, у рамках робочої поїздки в Роменський район.

Недригайлівська школа є довгобудом. Розпочали реконструкцію ще в 2019 році за кошти ДФРР та місцевого бюджету. Але за роботу взявся недоброчесний підрядник. З ним уже розірвано договір. Після проведення нового тендеру визначено іншого підрядника. Він готовий приступити до виконання робіт.

Василь Хома, оглянувши школу, зазначив, що незадоволений якістю і темпами робіт. Коштів ДФРР, 19 млн грн., за які в цьому році планували закінчити реконструкцію, уже сьогодні видно, що не вистачить.

«Я вважаю, що Недригайлівську школу необхідно завершувати в два етапи. У цьому році зробити кілька поверхів, а на наступний – знову подавати проект на ДФРР щодо закінчення ремонту та благоустрою школи. По-іншому буде не по-господарськи,  зазначив голова облдержадміністрації. – Треба будувати сучасну школу. Навіть не сьогоднішнього дня, а майбутнього. Необхідно думати по-сучасному! На це ми маємо бути націлені».

Василь Хома дав завдання новопризначеному голові Роменської райдержадміністрації Денису ВАЩЕНКУ спільно з Департаментом капітального будівництва облдержадміністрації ще раз передивитися проектно-кошторисну документацію і надати пропозиції щодо ефективного освоєння коштів територіальної громади та державного фонду регіонального розвитку.

«Ми повинні дбати про те, щоб дітям було комфортно ходити до школи, навчатися, проводити в цьому приміщенні свій час, – наголосив очільник облдержадміністрації. – І по інших навчальних закладах також, якщо вже беремося за ремонт, то робимо все так, щоб була сучасна школа».

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь