Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

МАЙБУТНІХ СОЛДАТ З НЕДРИГАЙЛІВЩИНИ УРОЧИСТО ПРОВЕЛИ НА СЛУЖБУ ДО УКРАЇНСЬКОГО ВІЙСЬКА

Дата: 05.04.2021 14:17
Кількість переглядів: 310

5 квітня біля пам'ятного знаку захисникам, полеглим за волю та незалежність України, відбулися урочистості проводи до лав української армії

Цього дня на службу відправили Івана КУЗЬМЕНКА, Сергія КУЖЕЛЯ, Євгенія ХОЛОШУ, Миколу ОМЕЛЬЧЕНКА, Віталія ЩВЕЦЯ, Андрія ІРЖАВСЬКОГО, Павла СВИНАРЕНКА та Євгенія ХОДЕНКА.

З важливою подією майбутніх захисників привітав Недригайлівський селищний голова Костянтин ВОЛКОВ.

«Честь вам і хвала за те, що розумієте всю відповідальність військової служби та маєте бажання сумлінно виконати почесний обов’язок громадянина України. Ви – наша гордість! Від щирого серця бажаю вам міцного здоров’я, енергії. Повернайтеся додому справжніми чоловіками!», – наголосив очільник Недригайлівської громади, звертаючись до новобранців військової служби.

Також з напутніми словами до захисників звернувся тимчасово виконуючий обов’язки військового комісара Недригайлівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки майор Олександр ШЕРСТЮК.

Благословив на хорошу службу юнаків настоятель храму Святого Праведного Петра Багатостраждального Калнишевського отець Василь.

Майбутні захисники тримались по-чоловічому, бо свідомо розуміють, що на них чекають нелегкі будні військової служби, що вимагатимуть самостійності та дисциплінованості.

Бажаємо нашим землякам служити чесно і добросовісно, сповна виконати свій обов’язок, отримати досвід військової майстерності та повернутися додому змужнілими.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь