A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

ХАЙ НАЗАВЖДИ ЗАЛИШИТЬСЯ В МИНУЛОМУ І НІКОЛИ НЕ ПОВТОРИТЬСЯ ЖАХ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

Дата: 26.04.2021 12:57
Кількість переглядів: 510

Величезної шкоди населенню України завдала Чорнобильська трагедія - без перебільшення наймасштабніша ядерна катастрофа в історії людства.

Розміри трагедії могли бути ще більшими і жахливішими, якби на поєдинок з розбурханим атомом з перших хвилин аварії не вступили тисячі людей.

Багато жителів Недригайлівщини стали ліквідаторами наслідків цієї жахливої катастрофи, заплативши за порятунок світу найдорожчим - своїм здоров’ям. Багато з них, на жаль, передчасно пішли з життя, практично всі хворіють і потребують належного медичного та соціального забезпечення. Кожен з ліквідаторів Чорнобиля - справжній герой, який повинен повсякчас відчувати шану і повагу з боку суспільства.

З нагоди 35-ї річниці аварії на Чорнобильській АЕС, за участю членів громадських організацій «Союз Чорнобиль України» та «Всеукраїнське об’єднання ветеранів Чорнобиля», Недригайлівського селищного, Вільшанського та Коровинського сільських голіві, жителів Недригайлівщини біля пам’ятного знаку ліквідаторам, що знаходиться у Меморіалі Пам'яті та Слави селища Недригайлів відбувся мітинг “Чорнобиль відкрита рана нашої землі”.

До присутніх звернулися Недригайлівський селищний голова Костянтин ВОЛКОВ та голова Сумського обласного осередку «Всеукраїнське об’єднання ветеранів Чорнобиля» Віктор ЛОМОНОС.

«Хай назавжди залишиться в минулому і ніколи не повториться жах чорнобильської катастрофи, а пам’ять про ті події навчить нас цінувати мирне небо, спокій і процвітання», - зазначив під час свого виступу очільник Недригайлівської громади.

Пам’ять про тих, хто віддав своє життя, рятуючи світ від радіації, вшанували хвилиною мовчання.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь