A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

ОЧІЛЬНИК НЕДРИГАЙЛІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВИВЧАВ ПРОБЛЕМНІ ПИТАННЯ ТЕРНІВЧАН

Дата: 13.05.2021 11:36
Кількість переглядів: 310

12 травня в приміщенні Тернівського будинку культури відбулася зустріч Недригайлівського селищного голови Костянтина ВОЛКОВА з жителями Тернівського старостинського округу.

На зібранні кожен житель мав змогу поспілкуватися з очільником громади, поставити хвилююче питання та отримати обґрунтовану відповідь від відповідальних працівників апарату селищної ради, які прибули разом з очільником громади.

На початку зустрічі перед присутніми виступила начальник фінансового відділу Недригайлівської селищної ради Світлана БОРДУН, яка довела до відома інформацію про стан фінансового забезпечення Тернівського старостинського округу.

Сума доходів за І квартал 20201 року становить 2 519,1 тис. грн., з урахуванням вільного залишку коштів в сумі 367,5 тис.грн. Видатки за І квартал 2021 року складають 2 930,8 тис.грн.

Найбільш болючим для тернівчан стало питання імовірного відбирання неприватизованих городів, які вони обробляють уже більше ніж 30 років та передачі їх учасникам АТО. Для багатьох людей це єдині земельні ділянки, які вони обробляють. Ситуація непроста.

Також порушувалися питання стосовно відсутності у Тернах банкомату, ремонту Тернівської школи, облаштування пляжної зони, питання розвитку спорту, зокрема футбольні.

Селищний голова, звертаючись до тернівчан, зазначив, що має чітке стратегічне бачення розвитку Недригайлівської громади, в тому числі і Тернівського старостинського округу, але все має бути послідовним.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь