Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

ПОНАД 900 ПРАЦЮЮЧИХ ТА ЧЛЕНІВ ЇХ РОДИН СУМЩИНИ ПЕРЕДБАЧЕНО ЗАБЕЗПЕЧИТИ ЦЬОГОРІЧ РЕАБІЛІТАЦІЙНИМ ЛІКУВАННЯМ ЗА КОШТИ ФОНДУ СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ УКРАЇНИ

Дата: 19.05.2021 09:35
Кількість переглядів: 198

Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області та його відділення проводять активну роботу по реалізації прав застрахованих осіб, тобто працюючих, та членів їх сімей  на реабілітаційне лікування у санаторно-курортних закладах після перенесених захворювань і травм. На ці цілі нинішнього року передбачено понад 11мільйонів гривень для відновлення здоров’я більше, ніж 900 осіб. З початку року на реабілітаційне лікування у санаторно-курортні заклади України вже направлено 124 застраховані особи та члени їх сімей.

Нагадуємо, що кожна застрахована особа має право на лікування в реабілітаційному відділенні санаторно-курортного закладу відповідно до медичних показань за рекомендацією лікуючого лікаря та за наявності висновку лікарсько-консультативної комісії лікувально-профілактичного закладу, клініки медичної науково-дослідної установи або жіночої консультації. 

Застрахована особа з порушенням перебігу вагітності може направлятися в реабілітаційне відділення санаторно-курортного закладу безпосередньо із жіночої консультації. 

Продовження лікування на базі санаторно-курортних закладів дозволяє не лише швидше відновитись після операцій, перенесених захворювань або травм, але й упередити можливі загострення та первинну інвалідність.

Застрахована особа має право вільного вибору реабілітаційного відділення санаторно-курортного закладу відповідно до медичних показань за   профілем медичної реабілітації. 

Перелік санаторно-курортних закладів у розрізі профілів медичної реабілітації для відшкодування витрат за надані застрахованим особам послуги із реабілітаційного лікування розміщується на офіційному веб-сайті Фонду.

З початку 2021 року Недригайлівським відділенням УВД ФСС України у Сумській області медичною реабілітацією на базі санаторно-курортних закладів за рахунок коштів Фонду забезпечено 6 застрахованих осіб на суму 92,8 тис.грн.

За профілями лікування:
- 1 особа  - цукровий діабет,
- 4 особи - м’язово - скелетна реабілітація,
- 1 особа по нейрореабілітації.
Недригайлівське відділення продовжує роботу із забезпечення застрахованих осіб та членів їхніх сімей реабілітаційним лікуванням у відділеннях санаторно – курортних закладів після перенесених захворювань і травм за рахунок коштів Фонду.

За більш детальною інформацією звертайтесь за адресою: смт Недригайлів, вул. Щебетунів, 26, або за телефонами (05455) 52127, 52668.
 
Людмила Гончаренко – начальник Недригайлівського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь