A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

ОДЯГНИ ВИШИВАНКУ КРАЇНО МОЯ

Дата: 20.05.2021 16:07
Кількість переглядів: 321

Вже стало чудовою традицією щорічно відзначати на території Недригайлівської селищної ради яскраве патріотичне свято – День вишиванки. Це міжнародне свято, покликане зберегти вишиту сорочку, як символ незламності духу українського народу у боротьбі за незалежність. Висловили шану до національної традиції, проявили патріотизм жителі різного віку, в різних куточках громади, вдягнувши вишиванки та прийнявши участь у різноманітних культурно-митецьких заходах.

21 травня в КЗ «Недригайлівський центр культури і дозвілля» відбулося відбулося свято української вишиванки «Одягни вишиванку країно моя». «Одягаючи вишиту сорочку, демонструєш не тільки її красу й унікальність, але й засвідчуєш свою приналежність до віковічної української культурної традиції. Для українців це не просто одяг – це символ, який несе в собі духовне багатство, мудрість і традиційний зв’язок поколінь» - сказав у своєму привітанні Недригайлівський селищний голова Костянтин ВОЛКОВ.

Чудовий настрій та святкову обстановку створили: народний аматорський вокальний жіночий ансамбль «Горлиця» КЗ «Недригайлівський центр культури і дозвілля», виступи дуетів баяністів та бандуристів, інструментальний ансамбль гітаристів КЗ «Недригайлівська дитяча музична школа».

Бережіть українське - носіть вишиванку/



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь