A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

ЗДОРОВ’Я - ЦЕ ЩЕ НЕ ВСЕ, АЛЕ ВСЕ ІНШЕ БЕЗ НЬОГО НІЧОГО НЕ ВАРТЕ

Дата: 16.06.2021 17:07
Кількість переглядів: 308

Здавна, більше за будь-які матеріальні надбання, цінувалось здоров'я людини. Воно є благом і щастям кожного, а професія лікаря вважається гуманною та благородною. Медики – приклад професіоналізму, мужності та жертовності. Завдяки їм до пацієнтів знову повертається щастя бути здоровими

20 червня вся країна відзначає День медичного працівника, професійне свято тих, хто присвятив своє життя благородній справі — турботі про життя і здоров’я людини. Сьогодні галузь охорони здоров’я переживає часи реформвання, проте кожну мить медики, залишаючись вірними своєму професійному обов’язку та незважаючи на всі труднощі, рятують людські життя. Саме тому ці люди гідні вдячності та пошани суспільства за самовіддану працю.

Сьогодні, напередодні професійного свята медиків, у Недригайлівському центрі культури і дозвілля відбулися урочистості та святковий концерт.

Недригайлівський селищний голова Костянтин ВОЛКОВ звернувся зі святкової сцени до медичних працівників з теплими словами привітання та найкращими побажаннями.

До привітань також приєдналися головний лікар КНП «Недригайлівська лікарня» Ігор ПОНОМАРЕНКО, головний лікар КНП «Недригайлівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Тетяна НЕМЕНКО, заступник Коровинського сільського голови Володимир ТЕРЕЩЕНКО, секретар Вільшанської сільської ради Світлана КРИШТОП та голова профспілки працівників медичної галузі Тамара КОЗЛОВА, які висловили вдячність за таку важливу працю, за увагу до пацієнтів та побажали медикам подальших успіхів у роботі, добробуту та всіляких гараздів.

Найсумлінніших працівників медичної галузі було відзначено грамотами обласного та місцевого рівнів.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь