A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

ОСНОВНОМУ ЗАКОНУ УКРАЇНИ ВИПОВНЮЄТЬСЯ 25 РОКІВ

Дата: 25.06.2021 17:25
Кількість переглядів: 248

Сьогодні у приміщенні Недригайлівського центру культури та дозвілля відбулися урочистості та святковий концерт "Благословенна будь, державо моя!», з нагоди 25-ї річниці, присвячені Дню Конституції України.

Зі святом присутніх привітав тимчасово виконуючий обов’язки Недригайлівського селищного голови Володимир ШУДА, який зазначив, що найголовніше завдання влади - це зберегти Україну та людину, як найвищу цінність нашого життя. Також Володимир Олександрович з нагоди свята нагородив грамотами виконавчого комітету Недригайлівської селищної ради директора Недригайлівського будинку дитячої та юнацької творчості Тетяну ТОКМАНЬ, фельдшера-лаборанта АЗПСМ с. Хоружівка Наталію СОКРУТУ та старосту Курманівського старостинського округу Олександра ЖУКА.

Своїми чудовими виступами захід прикрасили аматорські колективи центру культури та дозвілля, вихованці та викладачі Недригайлівського будинку дитячої та юнацької творчості, Тернівської школи мистецтв, викладачі Недригайлівської дитячої музичної школи. Концертна програма включала в себе твори про рідний Посульський край, любов до Україну, щасливе дитинство.

Перед святом на знак пам’яті та шани керівництвом та працівниками Недригайлівської селищної ради та за участі громадськості було покладено квіти до пам’ятника захисникам, полеглим за волю та незалежність України та підніжжя пам’ятника Великому Кобзарю.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь