A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

НА ЗАСІДАННІ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ РОЗГЛЯНУЛИ ВИКОНАННЯ ПРОГРАМИ ЕКОНОМІЧНОГО І СОЦІАЛЬНОГО РОЗВИТКУ НЕДРИГАЙЛІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЗА ПІДСУМКАМИ ПЕРШОГО ПІВРІЧЧЯ 2021 РОКУ

Дата: 16.07.2021 09:53
Кількість переглядів: 1339

15 липня відбулося засідання виконавчого комітету Недригайлівської селищної ради, де основними стало питання «Про виконання Програми економічного і соціального розвитку Недригайлівської селищної ради на 2020-2021 роки та бюджету за підсумками першого півріччя 2021 року».

 

Звітуючи перед присутніми, Недригайлівський селищний голова Костянтин ВОЛКОВ озвучив показники виконання селищного бюджету, а саме: за I півріччя 2021 року доходів загального фонду (без урахування міжбюджетних трансфертів) надійшло 37 154,3 тис. грн. Затверджені показники по доходах в цілому по Недригайлівській селищній раді виконані на 108,5%. У порівнянні з відповідним періодом 2020 року надходження збільшилися на 5 341,8 тис.грн., або на 16,8%.

 

ПДФО (податку на доходи фізичних осіб) отримано 22 462,7 тис.грн. - виконання склало 103,9 % до затверджених показників. У порівнянні з відповідним періодом 2020 року надходження збільшилися на 5 535,5 тис.грн., або на 32,7%.

Плати за землю отримано 4 664,9 тис.грн., що становить 102,1% до затверджених показників. У порівнянні з відповідним періодом 2020 року надходження збільшилися на 520,5 тис.грн., або на 12,6%.

 

По єдиному податку планове завдання виконано на 100,1% (затверджено 3 494,3 тис.грн., надійшло 3 496,1 тис. грн.). У порівнянні з відповідним періодом 2020 року надходження по єдиному податку збільшилося на 168,6 тис.грн., або на 5,1 %.

По єдиному податку с/г виробників планове завдання виконано на 57,7% (затверджено – 2922,4 тис.грн., надійшло 1 687,7 тис. грн.). У порівнянні з відповідним періодом 2020 року надходження по єдиному податку с/г виробників зменшилися на 1 095,5 тис.грн., або на 39,4%.

 

По акцизному податку надійшло 3190,2 тис. грн. У порівнянні з відповідним періодом 2020 року надходження збільшилися на 349,8 тис.грн., або на 12,3%.

 

Плати за надання адміністративних послуг отримано 637,2 тис.грн. У порівнянні з відповідним періодом 2020 року надходження збільшилися на 255,5 тис.грн., або на 66,9%.

Рентної плати та плати за використання інших природних ресурсів надійшло 619,4 тис.грн.

 

Інших надходжень надійшло 396,1 тис.грн. (це податок на нерухоме майно, туристичний збір, адмін.штрафи, держмито та інші).

 

Міжбюджетних трансфертів надійшло до загального фонду бюджету Недригайлівської селищної територіальної громади – 18 050,9 тис.грн.

Видаткова частина бюджету за перше півріччя 2021 року виконана в сумі 53 407,0 тис. грн., що становить 93,0 % до уточнених призначень на відповідний період.

Також селищний голова прозвітував про роботу, проведену за півріччя за напрямками : «споживчий ринок, розвиток підприємництва та надання адміністративних послуг», «розвиток житлово-комунального господарства, енергозбереження та енергозабезпечення», «транспорт та інфраструктура», «соціальний захист населення», «освіта», «підтримка сім’ї, дітей та молоді», «культура, туризм», «фізична культура і спорт».

Підсумовуючи роботу всіх сфер діяльності, селищний голова відмітив, що першочерговими завданнями, які необхідно виконати у ІІ півріччі 2021 року, є завершення капітального ремонту Недригайлівської СЗОШ (внутрішні роботи); проведення заміни вікон у приміщеннях Тернівської ЗОШ, Недригайлівського БДЮТ, завершення ремонту паліативного відділення ЦРЛ Недригайлівської селищної ради, продовження робіт з благоустрою.

 

Члени виконкому також заслухали довідку про стан виконавської дисципліни та організації виконання завдань, визначених актами законодавства, указами Президента України, розпорядчими документами Кабінету Міністрів України, міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, розпорядженнями і дорученнями голів Сумської обласної і Роменської районної державних адміністрацій у виконавчому комітеті за підсумками І півріччя 2021 року, встановили тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення, що надаються комунальним підприємством КП «Недригайлівводосервіс», прийняли рішення про знесення аварійних дерев на території Недригайлівської селищної ради, розглянули інші питання життєдіяльності громади.

З цими та іншими документами можна буде ознайомитися на вебсайті Недригайлівської селищної ради у розділі «Нормативні документи».

З питань порядку денного перед присутніми виступили Недригайлівський селищний голова Костянтин ВОЛКОВ, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Юлія ШЕВЧЕНКО, начальник служби у справах дітей селищної ради Світлана СОПІК, начальник відділу праці і соціального захисту населення селищної ради Леніна ВОЛОШКО, спеціаліст відділу по управлінню майном та житлово-комунальним господарством селищної ради Олександр ГРИЦЕНКО, директор КП «Недригайлівводосервіс» Сергій ПЕДЬКО.

Активну участь у засіданні виконавчого комітету взяли члени виконавчого комітету Василь КРІПАК, Ігор КРИШТОП, Олександр ПУЛЯХ, Михайло В’ЮН, Людмила ТЕСЛЕНКО, Олександр ЖУК, Юрій КОРОТКИЙ.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь