Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

У ГРИНІВСЬКІЙ ШКОЛІ НОВИЙ ДИРЕКТОР

Дата: 03.08.2021 15:58
Кількість переглядів: 1351

Сьогодні заступник Недригайлівського селищного голови Володимир ШУДА, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Ніна СЕРДЮК представили педагогічному колективу нового директора Гринівського навчально-виховного комплексу: «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад».

Новим керівником школи став Іван ДЯЧЕНКО, який раніше працював у цьому закладі освіти вчителем. Директором школи його було обрано шляхом проведення конкурсу, який відбувся 28 липня 2021 року.

Володимир ШУДА привітав Івана ДЯЧЕНКА з новою посадою, зазначивши: «Директор школи – висока і відповідальна посада. На директора школи покладається велика роль - робота закладу освіти в умовах сьогодення, забезпечення освітнього та вихованого процесів, підвищення якості освіти, бажаю успіхів у трудовій діяльності, нехай непроста робота приносить задоволення, а людська шана буде подякою за плідну працю».

Начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Ніна СЕРДЮК також привітала Івана Михайловича, побажала успіхів, натхнення та наполегливості у роботі. Зі свого боку пообіцяла всебічну допомогу та підтримку.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь