A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ НЕДРИГАЙЛІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 06.08.2021 11:58
Кількість переглядів: 1425

5 серпня відбулося засідання виконавчого комітету Недригайлівської селищної ради, під час якого був розглянутий стан виконання делегованих повноважень у виконавчому комітеті Недригайлівської селищної ради за І півріччя 2021 року.

Члени виконкому прийняли важливі для розвитку громади рішення: призначили тимчасового перевізника з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування у межах території Недригайлівської селищної ради, зокрема, на приміських автобусних маршрутах загального користування «Недригайлів – Хоружівка та «Недригайлів – Горькове». Прийняттю цього рішення передувала значна робота відділу економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності селищної ради та депутата Недригайлівської селищної ради Сергія ПЕДЬКА по залученню перевізника: неодноразові зустрічі, перемовини, консультації з питань вивчення пасажиропотоку, збереження діючих графіків руху, оптимізація рейсів за певними напрямками. Спільними зусиллями вдалося досягнути домовленостей та залучити перевізника для виконання перевезень на території громади.

Члени виконкому також надали дозвіл на розробку проєктно-кошторисної документації «Капітальний ремонт (заміна вікон) Тернівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів за адресою: вул. Шкільна, 2, смт Терни Сумської області», розглянули інші питання життєдіяльності громади.

 

З рішеннями виконавчого комітету можна буде ознайомитися на вебсайті Недригайлівської селищної ради у розділі «Нормативні документи».

З питань порядку денного перед присутніми виступили Недригайлівський селищний голова Костянтин ВОЛКОВ, начальник відділу економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності селищної ради Людмила ТОКАР, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту селищної ради Ніна СЕРДЮК, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Юлія ШЕВЧЕНКО, в.о. начальника відділу праці і соціального захисту населення селищної ради Галина НИКОНЕНКО.

Активну участь у засіданні виконавчого комітету взяли члени виконавчого комітету Олександр ХАРЬКО, Юрій КОРОТКИЙ, Михайло В’ЮН, Алла ЛОМОНОС, Олександр ЖУК.

Селищний голова Костянтин ВОЛКОВ охарактеризував першочергові напрямки роботи та ще раз наголосив, що спільні зусилля усіх гілок влади повинні бути спрямовані на вирішення першочергових завдань життєдіяльності громади: наповнення бюджету, створення нових робочих місць, легалізацію існуючих, виважений підхід до вирішення земельних та екологічних питань, благоустрій та ін.

Після закінчення розгляду питань, винесених на засідання виконкому, селищний голова повідомив присутніх про те, що КНП «Недригайлівська лікарня» уже має на руках виготовлену проєктно-кошторисну документацію: «Реконструкція будівлі корпусу інфекційного відділення у будівлю відділення стаціонарної паліативної медичної допомоги за адресою: вулиця Шкільна, 12 в смт Недригайлів, Сумської області» та зазначив, що роботи не можна відтерміновувати, адже тяжкохворі пацієнти чекають і потребують кваліфікованої медичної допомоги, догляду, психологічної, соціальної, духовної та моральної підтримки, і наш обов’язок їм якомога швидше допомогти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь